Nedavno objavljeno

Bonjour.ba i dm drogerie markt predstavili FEEL GOOD majicu verzija 2.0.: Strong edition!

FEEL GOOD majica projekt je koji je bh. lifestyle portal Bonjour.ba osmislio u suradnji s dm drogerie markt

Zahvaljujući svim damama koje su u svoj ormar lani dodale prvo izdanje FEEL GOOD majice, osigurana je edukacija i promocija u vrijednosti od 10.000 KM za više od 60 bh. poduzetnica u sklopu #poduzetneZAJEDNO projekta. I bio je to samo uvod u snažnu priču koja iz dana u dan raste.

„Val pozitivne energije koju smo dobili nakon službenog predstavljanja FEEL GOOD majice lani, pokazala nam je da jedna sasvim obična, no istovremeno jedna sasvim posebna majica može slaviti sve sjajne žene koju ju nose, no i da njenom kupovinom možemo podržati razvoj i napredak bh. poduzetnica, što nam je bila motivacija da i ove godine nastavimo projekt i kreiramo FEEL GOOD majicu verziju 2.0: Strong editon“, ponosno ističu iz Bonjour.ba tima. 

Na upit zašto su odlučili i ove godine realizirati projekt s FEEL GOOD majicom iz dm drogerie markt tima odgovaraju: „Nakon što je prošlogodišnja kampanja polučila jako dobre reakcije kupaca i javnosti uz čiju smo podršku donirali 10.000 KM za razvoj i promociju 67 bh. poduzetnica, znali smo da je to priča koju trebamo nastaviti. Vjerujemo da će i ovogodišnja saradnja s Bonjour.ba izazvati oduševljenje novom FEEL GOOD majicom te rezultirati dobrim pričama i biti vjetar u leđa poduzetnicama koje ćemo ove godine kroz donaciju podržati.“

Upoznajte FEEL GOOD majicu verzija 2.0.: Strong edition!

Upravo su žene diljem BiH, koje iznova slave život i kreiraju ispunjenu svakodnevicu za sebe i svoje najmilije, bile inspiracija za novu FEEL GOOD priču. Obogatili su ju i ikonicom srca, kao dodatnom motivacijom za sve korake koje će žene tek napraviti kako bi ostvarili sve svoje snove.

Izrađena je od najudobnijeg pamuka u BiH, nosiva je za šetnju gradom uz tenisice i blejzer, ali i posao, dok će uz šljokičastu suknju biti nosiva i u vašim malim, ali ujedno velikim posebnim trenutcima. Pronaći ćete ju u svim dm drogerie markt prodavnicama širom BiH po cijeni od 14,95 KM, a njenom kupovinom donirate 3 KM za podršku bh. poduzetnicama.

Donacija će i ove godine biti usmjerena prema projektu #poduzetneZAJEDNO u potpisu domaće Fondacije 787 koji o suradnji kažu: „Raduje nas činjenica da smo prošle godine kroz projekat #poduzetneZAJEDNO pokazali kako se sjajne stvari mogu desiti ukoliko udružimo snage i bivamo tu jedni/e za druge, a veliko nam je zadovoljstvo bilo omogućiti dodatnu platformu podrške preduzetnicama iz svih krajeva BiH. U periodu kada se bh. biznisi oporavljaju od snažnih posljedica COVID-19 pandemije, izuzetno je važno nastaviti biti njihov vjetar u leđa pružanjem konkretne podrške u unaprjeđenju njihovog poslovanja. Jedna pozitivna priča poput ove u velikoj mjeri doprinosi vidljivosti i prepoznatljivosti biznisa iza kojih stoje žene, te su preduzetnice kroz niz edukativnih aktivnosti u sklopu #poduzetneZAJEDNO projekta u mogućnosti sticati nova znanja i vještine kako bi osigurale rast u svom poslovanju.“.

Na kraju zaključuju: „Veselimo se zajedno slaviti fantastične žene u našoj svakodnevici i uz #FEELGOODmajica dijeliti priče o ženama koje mijenjaju svijet. Baš poput tebe!“

Latest Posts

Raport