Nedavno objavljeno

Pogledajte kako izgleda nova vila 22-godišnjeg Brooklyna Beckhama

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama i njegova zaručnica Nicola Peltz kupili su ljetnikovac na Beverly Hillsu za 10,5 miliona dolara

Dvadesetdvogodišnji Brooklyn Beckham i četiri godine starija američka glumica Nicola Peltz imaju novo ljubavno gnijezdo. Mladi par nedavno je kupio vilu u Los Angelesu za 10,5 miliona dolara. Imanje koje se prostire na preko 7000 kvadratnih metara nalazi se na Beverly Hillsu, na brdu, nedaleko od mjesta na kojem je porodica Beckham živjela prije nekoliko godina, kada je David igrao za Los Angeles Galaxy.

Kuća odiše luksuzom kakav si obični smrtnici ne mogu priuštiti: pet spavaćih soba, pet kupaonica, spa centar, vinski podrum i kuhinja dostojna vrhunskog kuhara, bar u dnevnom boravku, prostorija za jogu i fitnes, sauna, parna soba i soba za opuštanje. Za ljubitelje kristalne terapije tu je i soba za masažu prepuna bijelog kvarca, a da biste se riješili stresa, na jednoj od terasa postoji čak i meditacijski krug od šljunka koji podsjeća na labirint. Naravno, tu je i bazen s dnevnim boravkom gdje se možete sunčati ili uživati ​​u zalasku sunca iznad LA-a.

Brooklyn i Nicola viđaju se od januara 2020. i, nakon samo šest mjeseci, zvanično su se zaručili, objavivši vijest na Instagramu. Zbog pandemije su morali odgoditi vjenčanje, ali zaljubljeniji su više nego ikad, što dokazuje nova kuća, ali i brojne zajedničke slike ili post koji joj je posvetio za njihovu prvu godišnjicu zaruka.

“Upravo na današnji dan prije 1 godinu pitao sam ovu predivnu ženu hoće li se udati za mene”, napisao je Brooklyn na Instagramu. “Svakodnevno me čini boljom osobom i moj je najbolji prijatelj…”

Latest Posts

Raport

spot_img