Nedavno objavljeno

Nova Lancôme krema za oči – Eye Cream Advanced Genifique Yeux

U današnjem svijetu kada je nošenje maske postalo neizbježan dio naše svakodnevne rutine, kao vidljivi dio lica, naše oči dolaze do posebnog izražaja. Dio lica koji iskazuje našu snagu i emocije, također je nježan i osjetljiv

Nošenje maske, radi trenja ili pritiska, može stvoriti osjećaj nelagode na koži. Zrak ispod maske je topliji i vlažniji te stvara kondenzaciju koja se diže prema konturi oka. Ovi uslovi mogu utiecati na funkciju kožne barijere i uzrokovati disbalans mikrobioma kože na konturama oko očiju.

LANCÔME MEĐU PIONIRIMA O NAUCI MIKROBIOMA KOŽE

Kad je Lancôme predstavio Advanced Génifique serum 2019. godine, započeo je novu eru učinkovite njege kože uključujući nauku o mikrobiomu. Lansiranjem nove formule Advanced Génifique kreme za područje oko očiju, koja je rezultat više od 60 istraživanja, Lancôme ponovo pomiče granice. Uvijek korak ispred, Lancômeova istraživanja pokazuju da koža oko kontura očiju ima specifičan mikrobiom.

Nova Advanced Génifique krema obogaćena je jedinstvenim kompleksom od 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija odabranih zbog njihovog komplementarnog djelovanja na mikrobiom kože i njegovu okolinu u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, derivatom vitamina C (vitamin CG) i mješavinom aktivnih sastojaka posebno učinkovitih na području kontura očiju.

Ova njegujuća krema za mladoliki izgled kože i posvjetljivanje tamnih kolutova kreirana je sa naukom mikrobioma, kako bi djelovala na specifične potrebe ovog područja: ojačala krhku barijeru kože oko očiju, zaštitila kožu od onečišćenja i posvijetlila tamne krugove.

NOVA IKONA

Revolucionarna tekstura

Klinički dokazano pruža jaču konturu područja oko očiju i blistaviji pogled, nova Advanced Génifique krema za područje oko očiju revolucionarnog je kompleksa i teksture. Biserno bijela, svilenkasto gelasta krema baršunasta je na dodir, nježna na koži i brzo se upija. Obavija kožu laganim slojem koji štiti i hidratizira, bez osjećaja ljepljivosti. Koža je trenutno blistava i ujednačenijeg tona te se osjeća mekano i glatko.

Od prvog nanošenja, Advanced Génifique krema posvjetljuje konturu očiju i zaglađuje fine linije.

 

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img