Nedavno objavljeno

Predstavljena nova Alma Ras kolekcija za proljeće/ljeto 2021

Danas je i zvanično, predstavnicima medija i influencera u BiH predstavljena nova Alma Ras kolekcija za proljeće/ljeto 2021.

Jedinstveno online iskustvo koje su priredili svojim saradnicima pozivalo je na ljeto, putovanja koja smo svi tako silno poželjeli, te dašak luksuza, egzotike i raskoši, koja nam dolazi sa novom Alma Ras kolekcijom.

Ovo modno putovanje započeli su sa novom kolekcijom kupaćih kostima koji su kreirani u želji da svakoj ženi omoguće doživljaj luksuza i elegancije u stilu koji će ovog ljeta promovirati na plaži.

Kolekcija kupaćih kostima pored sofisticiranih modela, nudi i mnoštvo drugih kombinacija, koje se lako prilagođavaju različitim stilovima odijevanja, od minimalističkog sportskog dizajna, do jedinstvenog asimetričnog kroja, ”bandeau”, trokutića, bezvremenskog klasika s korpicom i neizostavnih jednodijelnih sa zanimljivim detaljima.

U ime kompanije, o novoj kolekciji i Alma Ras modnim aktivnostima govorile su Nermina Memagić, asortiman menadžerica i Mervana Muhović, PR kompanije, koje su otkrile sve čari o radu i izazovima na svemu novom što dolazi iz Alma Ras kreativne radionice i kakve to sjajne priče i motivacije stoje iza svakog modela koji dođe na police.

Ono što je novitet, pored kolekcije kupaćih kostima, jesu modne kolekcije haljina i jedinstvenih odjevnih komada od lana. Lan kao prva asocijacija na more, ljeto, čisto i prozračno, lagano i oslobađajuće, upravo je ono što nam donosi nova kolekcija. Ovom kolekcijom Alma Ras otvara jedno potpuno novo iskustvo kupovine, udobnosti, kvalitete, multifunkcionalnosti i nosivosti modela u svakoj prilici, i uvijek uz dodir koji volimo.

Današnje druženje obilježeno je i jedinstvenim i nezaboravnim online shopping iskustvom u kojem su svi gosti online bruncha imali priliku da kupuju po želji na Alma Ras web shopu, te podijele međusobno svoje prve utiske i govore o favoritima koje su odabrali za sebe.

Od danas, ekskluzivno za sve Alma Ras kupce nova kolekcija je dostupna na shop.alma-ras.com, ali i u svim trgovinama u BiH i regionu gdje možete posjetiti njihove prodavnice.

Probudite ljeto u sebi i uživajte u dodiru koji volite!

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img