Nedavno objavljeno

REKAL: Kolekcija za proljeće i ljeto za cijelu porodicu

Modni brend Rekal pripremio je za proljeće i ljeto kolekcije pidžama i veša koje odišu mladenačkom elegancijom i prozračnošću. Potraživši inspiraciju u prirodi, životu i suncu, kreativni tim Rekala posegnuo je za aktuelnim modnim trendovima kako bismo imali potpuni doživljaj dugo očekivanog proljeća i ljeta.
U svojim kolekcijama donjeg veša i potkošulja, Rekal se vodio sportskom elegancijom savremene žene i muškarca. U pastelnim bojama i raznolikim dezenima, modeli se vrlo jednostavno i uspješno kombinuju. Kolekcija je obogaćena i “matching” pidžamama usklađenog dizajna za roditelje i djecu.
Osim vizualne dopadljivosti, sve Rekalove kolekcije kreirane su da budu udobne, istovremeno stvarajući bezvremenske odjevne komade koji pristaju svakom tipu. Kolekcija za proljeće i ljeto sastoji se od klasičnih pidžama izrađenih od stopostotnih viskoznih ili pamučnih materijala te lepršavih i prozračnih setova, tako da nema sumnje da svako može pronaći odgovarajući komad za spavanje, odmaranje ili rad od kuće. Najnoviju kolekciju, cjenovno prilagođenu domaćem tržištu, kroz samo nekoliko jednostavnih klikova moguće je kupiti online na www.rekal-sleepwear.com.

 

 

Latest Posts

Raport

spot_img