Nedavno objavljeno

Deichmannovo modno proljeće

Kolekcija obuće #SenoritaxDeichmann za proljeće/ljeto 2021. inspirisana je lookom, energijom i osobnošću Milice Pavlović, ali ujedno prati i svjetske modne trendove koje će svaka savremena žena rado nositi u svim prilikama. Kolekcija je predstavljena u jednom potpuno drugačijem online iskustvu – Fashion Talk sa gostima, ispraćen novim videom #SenoritaxDeichmann i sjajnim iznenađenjima za sve goste – vrijednim poklonima iz Milicine kolekcije.
Iz kolekcije se izdvajaju tri kategorije modne obuće: trendy patike, glamurozne sandale i elegantne salonke.
Trendy patike dolaze u jedinstvenim dezenima, pastelnim nijansama i neodoljivoj čisto bijeloj boji, koja je modni imperativ sezone.
Poznati atraktivni, energični i glamurozni scenski stil Senorite bio je inspiracija za sandale koje naglašavaju svu raskoš ženstvenosti i daju poseban efekat odabranom outfitu.
Elegantne salonke su modni must have, pa tako i u ovoj kolekciji imaju primat kao takve, i obavezan su par obuće koji će si svaka žena rado priuštiti.
Nova kolekcija dostupna je u svim Deichmann trgovinama širom BiH, a kolekciju i sve novitete možete pogledati i na: deichmann.com.

Latest Posts

Raport

spot_img