Nedavno objavljeno

Novi parfem Caroline Herrere inspiriran arapskom gostoljubivošću

“Zlatna smirna” ekskluzivno je namijenjena zemljama Bliskog istoka

Miris inspiriran zemljama Perzijskog zaljeva ne mora nužno odavati počast agaru. Gold Myrrh Absolute Caroline Herrere baziran je smirni, drevnoj smoli poznatoj po začinskim notama. Ekskluzivno namijenjen Bliskom istoku i četvrti dodatak kolekciji Eastern Treasures, novi parfem razvijen je posebno ljubitelje mirisa u ovom dijelu svijeta.

Carolina A. Herrera

Carolina Adriana Herrera, kreativna direktorica ljepote u kompaniji Carolina Herrera i kćerka osnivačice istoimenog brenda, kaže da je novi miris posvećen tradiciji parfimerstva Bliskog istoka koju je upoznala tokom putovanja u ovu regiju, posebno u Ujedinjene Arapske Emirate. “Moj način razumijevanja mirisa promijenio se iz korijena kada sam prvi put posjetila Perzijski zaljev. Fasciniralo me je to što miris nije samo nešto što nosite, već i atmosfera, način uvođenja ljepote u svakodnevni život”, izjavila je kćerka dizajnerice Caroline Herrere za Vogue Arabia.

“Na Bliskom istoku parfem je znak gostoprimstva, način da drugima date do znanja da se brinete za njih i da zaista cijenite njihovo društvo. Kada sam počela raditi na parfemu Gold Myrrh, imala sam na umu ovu toplu i srdačnu velikodušnost, kao i ekspresivnu, neustrašivu proslavu zlata, koju možete pronaći u nakitu, ukrasnim predmetima i arhitektonskim elementima. Ovaj parfem ne odnosi se samo na luksuz već i na način slavljenja zajedništva i stvari koje nas spajaju”, kazala je Carolina Adriana Herrera.

 

Latest Posts

Raport

spot_img