Nedavno objavljeno

Zavirite u raskošni dom Angeline Jolie

Nakon što se razišla sa Bradom Pitom, Angelina je za sebe i njihovo šestero djece, kupila vilu u vrijednosti od 25 miliona američkih dolara

Kuće i domovi slavnih oduvijek su privlačile pažnju javnosti. A kada ta kuća pripada poznatoj osobi kao što je glumica Angelina Jolie, onda je zainteresiranost za nju još veća. Nakon što se 2017. godine razišla od podjednako popularnog Brada Pitta, Angelina je odlučila krenuti ispočetka, a to je podrazumijevalo i novi dom za nju i djecu. Izbor je pao na raskošnu vilu i imanje u Los Felizeu u Kaliforniji. Vila je prije Angeline Jolie pripadala legendarnom američkom reditelju Cecilu B. DeMilleu. Angelinine prve komšije su njene kolegice Natalie Portman, Kristen Stewart, kao i glumac Casey Affleck. Ipak, Angelina se može pohvaliti puno većim posjedom u odnosu na svoje komšije odakle se pruža predivan panoramski pogled na Pacifik i čuveni Griffith opservatorij.

Vila posjeduje šest spavaćih soba, 10 kupatila, te brojne druge sobe u kojima glumica i njena porodica mogu sačuvati svoju privatnost. Tu su i mnogi drugi sadržaji zbog kojih Angelininoj djeci nikada ne može biti dosadno poput velikog vanjskog i unutarnjeg bazena, teretane, bogate biblioteke ili predivnih vrtova koji okružuju kuću.

 

Latest Posts

Raport

spot_img