Nedavno objavljeno

ELLEN DEGENERES I PORTIA DE ROSSI: Sretne smo što imamo jedna drugu

Popularna voditeljica Ellen DeGeneres i njena supruga, glumica Portia de Rossi, za časopis People govorile su o zajedničkom životu

Nakon 12 godina braka, američka TV voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres (63) tepoduzetnica Portia de Rossi (48), bivša manekenka i glumica, dobro znaju šta je romantika.Kad god biPortianegdje otputovala, Ellen bi “od osoblja hotela tražila da na moj krevet stave latice ruža u obliku srca”, rekla je za časopis People.“I to svaki put u ovih 16 godina koliko smo zajedno. I uvijek bi me ostavila bez riječi.”

Ellen i Portia, koje su se vjenčale u avgustu 2008. godine nakon što su istospolni brakovi legalizirani u Kaliforniji, takođe su prošle godine bile podrška jedna drugoj kadasu se bivši zaposlenici emisije koju vodi Ellen DeGeneres žalili na loše uvjete rada.

“To mi je slomilo srce; da nje nije bilo, ne bih mogla proći kroz sve”, kazala je DeGeneres. “Bio je to užasan period u mom životu, a ona je bila čvrsta poput stijene. Tjerala me je da nastavim dalje i pomogla mi da stvari sagledam iz drugog ugla.”

Nakon što su zajedno prebrodile pandemiju (uključujući i Ellenin oporavak od korone), još je čvršća njihova odluka da nikad ništa ne uzimaju zdravo za gotovo uprkos brojnim poslovnim obavezama.

PHOTO CREDIT: ARI AND LOUISE / PEOPLE

Latest Posts

Raport

spot_img