Nedavno objavljeno

TOM BRADY: Veliko slavlje

Pobjedu na Super Bowlu Tom Brady proslavio je uz najveću podršku – supruge Gisele Bündchen, ali i bivše partnerice, glumice Bridget Moynahan

U svom desetom finalu, Tom Brady (43) ne samo da je postigao neviđeni uspjeh i osvojio sedmi naslov Super Bowla, te je peti put proglašen najkorisnijim igračem, nego i privatno nije mogao sakriti sreću.

Nakon godina neslaganja s bivšom partnericom, glumicom Bridget Moynahan, sada se napokon sve posložilo, pa je njihov 13-godišnji sin Jack bio prisutan na Super Bowlu, gdje je stigao sa Bradyjevom današnjom suprugom, brazilskim supermodelom Gisele Bündchen (40), i njihovo dvoje djece, 11-godišnjim Benjaminom i osmogodišnjom Vivian.

Bridget Moynahan i Tom Brady bili su u vezi dvije godine, a da je glumica trudna, doznala je dva mjeseca nakon prekida. Sve se dodatno zakompliciralo budući da je sportaš tada već započeo svoju vezu sa Gisele.

Ipak, kako djeca ne bi ispaštala, odlučili su biti u dobrim odnosima, toliko da su i Bridget i Gisele danas dobre prijateljice.

(izvor: tportal.hr)

 

 

Latest Posts

Raport

spot_img