Nedavno objavljeno

ATTRACTION DESIRE: Mirisni duo koji budi strastvenost 

Novi Avonovi mirisi za nju i njega kreirani su da probude strastvenost i stimulišu čula u bilo kojem trenutku

Attraction Desire najnoviji je duo mirisa iz linije Avon Attraction, s kreacijama za oba partnera. Kompanija Avon, koja svake sekunde proda 7 bočica mirisa i jedna od vodećih mirisnih kuća u svijetu, novim iznenađenjima budi želju svojih korisnika za otvaranjem čula u otkrivanju novih mirisnih nota.

Osoba koja stoji iza oba mirisa je rumunska kreatorica Gabriela Chelariu, koja je oduvijek bila fascinirana prirodom. Tokom studija za farmaceutkinju, odradila je pripravnički staž za istraživanje novih molekula mirisa i posjetila Grasse u Francuskoj, rodno mjesto moderne parfumerije. To je bio početak njezinog putovanja u svijet mirisa, da bi se kasnije pridružila mentorici Honorine Blanc i postala dio svjetski poznate kompanije Firmenich.

“Kontrastne, ali poznate note, kombinirala sam na nov način u želji da stvorim eksploziju snažnih osjeta koji odgovaraju uzbuđenju koje osjećamo kad smo strastveno zaljubljeni. Oba mirisa stvorena su da bude čula i stvaraju užitak koji oživljava želju”, kaže Gabriela Chelariu. 

O parfemima

Attraction Desire for Her (orijentalna vanilija i jantar): Primamljiv miris sa zavodljivom esencijom vatrene crne trešnje, praćen senzualnim sambac jasminom i bazom zlatnog jantara za dugotrajni dojam. 50ml – 27,90 KM

Attraction Desire for Him (začini i drvo): Miris započinje hrabro s daškom neodoljive vatrene crne trešnje omamljene irisom. Završava na jantaru, senzualnoj noti koja budi želju za još više. 75ml – 27,90 KM

 

 

 

 

Latest Posts

Raport

spot_img