Kako spasiti presoljenu hranu

Ako ste presolili, ne paničite! Evo nekoliko savjeta kako da spasite stvar

Nedavno objavljeno

1.Voda uvijek spašava stvar. Ako ste pripremali gulaš ili supu, nemate puno problema. Jednostavno dodajte vodu i pustite da tekućina ponovno provri.

2. Kiselina ublažava slanoću. Limunov sok, vinsko sirće… Svejedno je koje od ovoga ćete koristiti, samo pazite da ne pretjerate.

3. Namakanje isto spašava. Ako ste kupili presoljenu pršutu jednostavno je uronite u hladnu vodu i ostavite da u njoj stoje nekoliko sati.

4. Krumpir upija so. U varivo dodajte jedan zgnječeni krumpir koji će odmah poboljšati okus i ublažiti žestinu soli.

Pročitaj još
Related

Izliječite glavobolju

Đumbir se već tradicionalno koristi za liječenje glavobolje. Pomiješajte...

Kako spriječiti moljce da pojedu vašu omiljenu odjeću?

Uklanjanje moljaca s odjeće nije jednostavno. Ne preporučuje se otrov...

Kako odstraniti žvakaću gumu s odjeće

Led stavite u vrećicu za led i na nekoliko...

Kadulja za blistavije zube

Kadulja je odlično prirodno bjelilo jer uklanja zubni kamenac...