Nedavno objavljeno

Vraća nam se Seks i grad! Bez Samanthe

Kultna TV serija Seks i grad se nastavlja! To potvrđuju i iz TV kuće HBO. Televizijski nastavak avantura poznatih njujorških prijateljica nazvan je And just like that… i u njemu glume Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon kao Carrie, Charlotte i Miranda. A Samantha? Čini se da se za sada Kim Cattrall ne vraća u seriju.

Nova serija ima deset epizoda i trebala bi biti snimljena ovog proljeća u New Yorku, ali još nema datuma premijere. Jasno je da će se emitovati na HBO Max. Nova serija And just like that… prati Carrie, Mirandu i Charlotte dok “pokušavaju preći put od komplikovane prošlosti koja je bila život i prijateljstvo kad su imale 30 godina, do još složenije stvarnosti koja je život i prijateljstvo sada kad imaju 50 godina”.

Do sada o seriji nije procurilo puno detalja, ali su Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon postavile najave na svojim Instagram profiluma. Kim Cattrall, kako zasad stvari stoje, nije uključena u novi poduhvat. Pozadina je, kako pišu mediji, dugotrajni sukob sa Sarom Jessicom Parker. Prema medijima, stvar je u tome da Cattrall nikada nije bila zadovoljna činjenicom da je Sarah Jessica Parker imala producentsku ulogu u seriji i filmovima, a time je imala i veću platu. Istovremeno, obje glumice tvrde kako su i dalje prijateljice i da je “svađa” napuhana u medijima.

Latest Posts

Raport

spot_img