Nedavno objavljeno

Priroda je pripremila savršen praznični poklon

Na kraju smo jedne od najizazovnijih godina otkako je čovječanstvo počelo živjeti “moderna vremena“ i možemo zaključiti da nam je godina na izmaku ukazala na dvije vrlo, vrlo, važne stvari: vrijednost zdravlja i vrijednost ljubavi. To su dva aspekta života koja smo skloni zanemariti u vremenu kada je sve “normalno”.
Upravo ova dva segmenta života u fokus svog postojanja stavlja jedan domaći brend posvećen proizvodnji sigurnih i ljekovitih proizvoda za njegu kože. Njihov cilj je zaštititi zdravlje i probuditi ljubav prema prirodnoj ljepoti. U tu svrhu koriste isključivo prirodne sirovine i njihova ljekovita svojstva, a njihov stručni tim ih pažljivo kombinuje i kreira učinkovite kreme, šampone, serume i šta sve ne. Tako su za kraj ove godine kreirali i jedan poseban set u kojem su kombinovali svoje proizvode po principu “najbolji od najboljih”, te vam predstavljamo i dajemo toplu preporuku za Novogodišnji poklon set Prirodne kozmetike Gloria, kao rješenje za savršen praznični poklon. Za sebe, ali i za sve koje volite.
U posebno, praznično pakovanje, brižni tim Prirodne kozmetike Gloria upakovao je najbolje od najboljeg: Zlatni serum, te mini set Dnevne, Noćne, Hijaluronske kreme, kao i Piling za lice. Ovi blagotvorni, potpuno prirodni, zdravi i učinkoviti Gloria proizvodi odlična su prilika da, u ovim prazničnim danima, svom licu poklonite superluksuznu njegu i da “kao nove” dočekate Novu godinu. Proizvodi koje je stručni tim Glorie odabrao za praznični paket donijet će do vaše kože svu svježinu, raskoš i čaroliju prirode. Smilje, avokado, argan, marelica, makadamija, noćurak, koštice grožđa, suncokret, lavanda, palmarosa, koštice marelice, koštice masline…, ali i “čarobna formula” kojom su nabrojani sastojci odabrani i pomiješani, garantuju najbolju i najbogatiju njegu lica.

Šta još ljepše pored Ljubavi i Zdravlja uopće i možete pokloniti sebi za Novu godinu? Kako sebi, tako i drugima koje volite. Za ovaj poseban novogodišnji paketić ne morate pisati Djeda Mrazu. Bit će dovoljno da posjetite www.prirodna.com, apoteku, dm ili cm trgovinu u svojoj blizini. Zatim svoj poklon stavite na posebno mjesto i radujte se kao malo dijete svaki put kad ga pogledate.
Kraj godine nam donosi mnoge simbolične rituale, a ta tradicija nije uspostavljena baš pukim slučajem. Pred nama su dani u kojima ćemo očistiti sve nakupljene nečistoće, raspremiti nered, uljepšati svoje domove i odvojiti vrijeme da svoje voljene nahranimo najljepšim delicijama, te da budemo nježni jedni prema drugima. Tim Prirodne kozmetike Gloria vam želi poručiti da ne zaboravite sebe.
Neka nam Nova godina odnese stare brige i donese Ljubav i Zdravlje!

Latest Posts

Raport

spot_img