spot_img

Avonov najnoviji Power Stay ruž za usne s laganom, a dugotrajnom formulom

Eksluzivna Avonova formula ovom ružu omogućava lakoću i nježnost na usnama, uz dugotrajnost kojoj ni maska preko usana ne smeta!

spot_img

Avon, kompanija ljepote koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, donosi nam novost iz najpopularnije make up kolekcije – POWER STAY – ruž za usne koji traje i do 10 sati.

Avon Power Stay ruž dizajniran je tako da ostaje na mjestu, boja se neće razmazati ili obrisati do 10 sati dok patentirani sistem sa polimerima pruža lagani osjećaj na usnama tokom cijelog dana. Intenzivna boja sa polumat završetkom pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanošenju.

Ruž dolazi u 14 visoko pigmentiranih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože. Dizajniran je s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, dok ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanošenju.

Avonova Power Stay makeup linija za šminkanje hvaljena je i postojana linija koja traje tokom pretrpanog ženskog dana i svakodnevnih rutina. Pored ruža Power Stay kolekcija uključuje i maskaru, korektore, puder, olovke i sjenilo za oči i možete je pronaći u Avonom katalogu.

Cijena Avon True Power Stay ruž za usne, u aktulelnom katalogu je 8,90.

 

Možda vas zanima

Stay Connected

108,944LikesLikes
4,885SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img