Avonov najnoviji Power Stay ruž za usne s laganom, a dugotrajnom formulom

Eksluzivna Avonova formula ovom ružu omogućava lakoću i nježnost na usnama, uz dugotrajnost kojoj ni maska preko usana ne smeta!

Nedavno objavljeno

Avon, kompanija ljepote koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, donosi nam novost iz najpopularnije make up kolekcije – POWER STAY – ruž za usne koji traje i do 10 sati.

Avon Power Stay ruž dizajniran je tako da ostaje na mjestu, boja se neće razmazati ili obrisati do 10 sati dok patentirani sistem sa polimerima pruža lagani osjećaj na usnama tokom cijelog dana. Intenzivna boja sa polumat završetkom pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanošenju.

Ruž dolazi u 14 visoko pigmentiranih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože. Dizajniran je s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, dok ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanošenju.

Avonova Power Stay makeup linija za šminkanje hvaljena je i postojana linija koja traje tokom pretrpanog ženskog dana i svakodnevnih rutina. Pored ruža Power Stay kolekcija uključuje i maskaru, korektore, puder, olovke i sjenilo za oči i možete je pronaći u Avonom katalogu.

Cijena Avon True Power Stay ruž za usne, u aktulelnom katalogu je 8,90.

 

Pročitaj još
Related

Najnoviji hit industrije ljepote

Ulja za usne postala su novi trend ljepote u...

Bez plastike

Održivi brend Ethique lansirao je svoju prvu liniju ruževa...

Off-White™ ulazi u svijet ljepote

Modni brend Off-White™ izbacio je na tržište svoju prvu...

Neodoljivo

Blushing Delights nova je paleta rumenila i hajlajtera iz...