Nedavno objavljeno

Ne propustite finale showa „Nikad nije kasno“ u nedjelju na Novoj BH

Veliko finale showa „Nikad nije kasno“ bit će održano u nedjelju, 01. novembra od 21.00 sat u programu Nove BH. Dvanaest finalista, pjevača amatera potudit će se da na grandioznoj sceni pokažu svoj maksimum i osvoje simpatije žirija, ali i publike i približe se ostvarenju svojih snova.

Sanja Živković, Rufat Ramović, Vahid Musić, Maja Marinković, Dejan Ćosić Džozef, Zorica Erić, Saša Milovanović Šasi, Rufat Selim, Adela Turkić, Vladimir Vještić, Zoran Stojanović i Emir Gosto Šor gledateljima će prirediti veče za pamćenje, a finalno veče obilježit će njihovi emotivni nastupi koji će još jednom dokazati da „Nikad nije kasno“ za ispunjenje snova. Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni, kao i do sada, pratiti veliki revijalni orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Tokom devet mjeseci fantastične borbe veterana, osim njihovih sjajnih nastupa i vokalnih sposobnosti, emisija je bila fokusirana i na životni put takmičara, karijere i zanimljive događaje iz njihovog pjevačkog života. Zahvaljujući showu, mnogi od njih su ostvarili svoj životni san u poznim godinama i predstavili se milionskom auditorijumu.

 Ko će ponijeti laskavo priznanje pobjednika najemotivnije emisije i showa koji je osvojio veliki cijeli region saznat ćemo u nedjelju u velikom finalu takmičenja pjevača veterana – Nikad nije kasno.

Latest Posts

Raport