Nedavno objavljeno

Upoznajte NOVU sebe kroz ekskluzivnu NEUTROGENA HYDRO BOOST liniju proizvoda

Koliko je važno usvojiti zdrave navike u ishrani, jednako je važno šta i kako nanosimo na svoju kožu lica i tijela. Voda čini 65-70% mase odraslog čovjeka, te je još važnije voditi brigu o redovnoj i ispravnoj hidrataciji organizma i kože.

Svakodnevno smo izloženi stresu, neredovnim i pogrešnim izborima obroka, brze hrane, loših i štetnih vanjskih utjecaja na našu kožu, posebno ako govorimo o osjetljivoj koži lica, a sve to trajno ostavlja tragove koje je sve teže tretirati.

Neutrogena je testirala sve potrebe i probleme sa kojima se moderna žena susreće i bori danas, te kreirala potpuno NOVU i jedinstvenu liniju NEUTROGENA HYDRO BOOST liniju proizvoda na bazi hijaluronske kiseline.

Svi proizvodi iz ove linije djeluju iznutra prema vani. Zahvaljujući efikasnom djelovanju uspijevaju zadržati vlagu unutar kože. Hijaluronska kiselina zadržava 1000x veću težinu u vodi. Ova formula stvara „hidratacijsko skladište“ iz kojeg se vlaga neprekidno oslobađa u ćelije kože, te je na taj način održava hidratiziranom i čvrstom. U isto vrijeme zahvaljujući glicerinu i maslinovom ulju jača kožnu barijeru, te sprečava gubitak vlage što dovodi do pojave nježne i glatke kože.

PROMOCIJA, lansiranje i dostupnost proizvoda

Neutrogena Hydro Boost linija proizvoda za njegu kože lica i tijela lansirana je početkom ljeta, i dostupna je u svim drogerijama i apotekama u BiH, a svoju prvu zvaničnu promociju imala je sinoć, na ljetnom gala tematskom eventu ”Ladies&Gentlemen” u Tuzli, gdje su gostima predstavljeni svi benefiti i kompletna linija proizvoda.

Zaštitno lice brenda bila je najpopularnija bh. influenserica Erna Saljević, Instagram publici poznatija kao @divaisback, koja je i ranije podijelila svoja iskustva sa ovom linijom proizvoda, a sinoć je zvanično pred mnogobrojnom i odabranom publikom u Tuzli prenijela utiske i pozitivna dejstva, te obradovala one najsretnije vrijednim NEUTROGENA poklon paketima.

Kako je istakla, linija se sastoji od proizvoda za njegu tijela, lica i detox linije.

Zašto je NEUTROGENA HYDRO BOOST sve što trebate u svojoj beauty rutini?!

NEUTROGENA HYDRO BOOST VOLI TVOJE TIJELO

3 top-saveznika za kožu! Neka hidratizacija bude dio vaše svakodnevne rutine u njezi tijela.
Neutrogena® Hydro Boost® Express hidratantni sprej za tijelo obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pruža trenutnu hidrataciju, podatnu i blistavu kožu tokom cijelog dana. Apsorbira se instant bez ostavljanja masnih tragova.

Nova Neutrogena Hydro Boost® hidratantna gel krema za tijelo pruža intenzivnu hidrataciju za klinički dokazano podatnu i blistavu kožu. „Zaključava“ hidrataciju kože zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja apsorbira do 1000x vode više od svoje težine. Pomaže koži da ostane hidratizirana tokom cijelog dana i oslobađa vlagu kad god je neophodno.

Neutrogena® Hydro Boost® gel-krema za ruke donosi napredna iskustva hidratacije s područja njege lica u područje njege ruku. Klinički dokazano hidratizuje ruke tokom 24 sata ostavljajući ih vidljivo mekšim i glatkijim.

NEUTROGENA HYDRO BOOST VOLI TVOJE LICE

Koži zdravog izgleda potreban je visok nivo vode, a za svakodnevnu glatku i podatnu kožu važna je kontinuirana dopuna hidratacije. Otkrijte cjelokupnu Neutrogena® Hydro Boost® liniju proizvoda za čišćenje lica, uklanjanje šminke i hidratantnih krema te neka hidratacija bude dio vaše svakodnevne rutine njege lica.

ZAŠTO DETOX u svakodnevnoj beauty rutini?

Glikolna kiselina se dobiva i šećerne trske i moderan je trend u naučnoj kozmetologiji. Naročito se preporučuje zbog svog učinkovitog piling djelovanja zahvaljujući mikro zrncima koja prodiru duboko u pore čisteći ih od zarobljenih zagađivača bez da nadražuju kožu.

  1. korak – priprema

Skin Detox 3 u 1 micelarna voda uklanja vodootpornu šminku, čisti kožu od svih nečistoća i zagađenja i ostavlja kožu mekom.

  1. korak – piling lica
    Skin Detox – Cooling piling za čišćenje lica, piling sa sitnim zrncima obogaćen glikolnom kiselinom čisti pore kože oslobađajući je nakupljene prljavštine, masti i ostataka šminke, pritom čuvajući izvornu hidrataciju kože. Koža ostaje čista, mekana i sjajna.
  2. korak – čišćenje

Skin Detox maska od pročišćene gline za čišćenje lica, ova 2 u 1 formula može se koristiti kao svakodnevno sredstvo za čišćenje lica ili kao detoksikacijska maska za dubinsko čišćenje pora – za meki i blistavi ten.

Latest Posts

Raport

spot_img