Nedavno objavljeno

POGODNOSTI ZA NOVE I POSTOJEĆE KLIJENTE RAIFFEISEN BANKE

Poklon u vrijednosti 100 KM uz prenos redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku * „Vrijeme je za lakše bankarstvo!“

„Za klijente koji do kraja novembra svoju platu prenesu u Raiffeisen banku pripremili smo posebne pogodnosti i to poklon u vrijednosti 100 KM uz mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade te niz drugih prednosti koje su dostupne našim klijentima“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „To ne znači da ne vodimo računa i o našim postojećim klijentima koji su s nama niz godina, a kako bismo im se zahvalili na lojalnosti i ukazanom povjerenju za njih također kontinuirano pripremamo posebne benefite o čemu ih blagovremeno informišemo.“

Uz prenos redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku do 30.11.2020. godine klijente, nakon uplate plate ili penzije, očekuje poklon u vrijednosti 100 KM koji se može iskoristiti putem OPA aplikacije, Lampica kartice ili poklon bona Bingo, KORT ili Namex marketa. Dodatno, klijenti uz određene uslove imaju i mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade.

„Naš cilj je da svim klijentima olakšamo poslovanje sa bankom a to između ostalog znači i da im  obezbijedimo obavljanje transakcija iz udobnosti vlastitog doma. U prethodnom periodu uveli smo novo mobilno bankarstvo, dok za nenamjenski kredit, karticu ili štednju klijenti mogu aplicirati online uz samo jednu posjetu našoj poslovnici. Dodatno, u Raiffeisen iPoslovnicama koje posluju prema novom konceptu klijentima nudimo efikasnije usluge“, istakao je g. Dobnigg.

Više informacija o prenosu redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku te pogodnostima koje ih pri tome očekuju klijenti mogu pronaći na: www.raiffeisenbank.ba.

Latest Posts

Raport

spot_img