Nedavno objavljeno

Iskoristi priliku za nezaboravan provod! – Sa Visa karticom uštedi 10% i odmori u jednom od brojnih bosanskohercegovačkih čuda

Aktuelna situacija nas je motivirala da ponovo otkrijemo ljepote i vrijednosti naše zemlje, te shvatimo da ne moramo ići daleko kako bismo uživali u prelijepoj i čistoj prirodi planina, rijeka i jezera, kao i uživali u historijskom i kulturnom naslijeđu sa kojima Bosna i Hercegovina obiluje. Gotovo svaki grad u našoj prelijepoj zemlji ima neku srednjovjekovnu tvrđavu, jezero, rijeku, vodopad ili planinski vrh, koje vrijedi posjetiti.

Ostalo je još nekoliko dana da uštedite novac i odmor provedete na jednoj od brojnih bosanskohercegovačkih destinacija. Do 01.09. iskoristite priliku za porodični odmor, platite 10% manje Visa karticom, priuštite mališanima prije početka nove školske godine nezaboravne trenutke ili da napunite baterije prije jeseni. Za to Vam je potrebna volja, mnogo manje novca nego što ste planirali i internet kako biste posjetili web platformu  odmoriubih.ba, odabrali odgovarajući smještaj i mobitel za selfie kao da ste na samom kraju svijeta!

Bosna i Hercegovina obiluje historijskim bogatstvima, posjeduje neke od najljepših i najčišćih rijeka u Evropi, planine na kojima su se održavale Olimpijske igre 1984. sa razlogom, monumentalne građevine koje posjećuju gosti diljem svijeta. Zašto onda ne ostati na domaćem terenu, objaviti galeriju slika na društvenim mrežama  kao da smo bili na Nijagarinim vodopadima, Alpama, Eufratu, Apeninima?!

Vezirski grad Travnik sa dobrom klopom, Fortica – adrenalinsko iskustvo nadomak Mostara, vikend odmor za dušu na Plivskim jezerima, sedam vodopada, Neum – na obali Jadranskog mora, Sarajevo – susret istoka i zapada, stari grad Jajce, Stolačka rapsodija, samo su neke od fantastičnih destinacija i monumentalnih vrijednosti u Bosni i Hercegovini koje vrijedi posjetiti.

Za opuštanje i priliku za dodatne uštede, odmor iz snova vam omogućuju Visa i web platforma www.odmoriubih.ba. Iskoristite priliku i za dodatne aktivnosti tokom odmora: escape room igre, paintball, časove kuhanja, biking, jeep safari, rafting, paraglajding i još mnogo toga. Garantujemo da će i oni najzahtjevniji se ponovo vratiti, a mališani poželjeti svaki vikend provoditi na čistom zraku, uživajući u brojnim aktivnostima koje ove destinacije nude.

 

 

Latest Posts

Raport