Nedavno objavljeno

Šetnjom sa veselim maskotama Konzum najavio drugu sezonu velikog projekta Zdravoljupci

Vesele i šarene maskote Zdravoljubaca oduševile su prolaznike a posebno mališane kada su se jučer u popodnevnim satima pojavile na ulicama Sarajeva. Druženjem sa sedam različitih likova voća i povrća Konzum je najavio svoj veliki projekat „Zdravoljupci 2“, koji od 31.08. počinje u svim Konzum prodavnicama.U razigranoj šetnji od sarajevskog BBI centra do Baščaršije Zdravoljupci su se družili i fotografisali sa mališanima dijeleći im svježe voće i nove osvježavajuće voćno piće Botanica Sarajevskog kiseljaka.

Tokom vikenda Zdravoljupci će posjetiti Mostar i Banja Luku, a narednog vikenda družit će se sa mališanima u Tuzli, Zenici i Travniku.

Podsjećamo, prošle godine u Konzumu je vladala prava euforija za Zdravoljupcima. Tokom dva i po mjeseca koliko je trajao ovaj edukativni projekat o važnosti konzumacije voća i povrća kod mališana, zbog iznimno velike potražnje, naručene su dodatne količine plišanaca te je ukupno prodato više 110.000 komada.

Projekat „Zdravoljupci 2“ ove godine trajat će u periodu od 31.08. do 08.11., te će uz sakupljen dovoljan broj naljepnica koji će kupci dobivati prilikom kupovine u Konzum prodavnicama biti moguće kupiti plišane Zdravoljupce po super cijenama. Ove godine u prodaji će biti edukativna slikovnica „Svijet zabave sa Zdravoljupcima“, kao i sveske sa likovima Zdravoljubaca za male školarce.

Više detalja o samom projektu i mehanizmu za zaskupljanje naljepnica uskoro će biti dostupno na www.konzum.co.ba.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img