Nedavno objavljeno

PHILIPS LUMEA PRESTIGE: Bezbrižna i spontana bez dlačica!

Više od 3 miliona zadovoljnih korisnica širom svijeta se slaže: Philips Lumea Prestige je idealno rješenje za brz, efikasan i bezbolan način uklanjanja dlačica

Konačno nam je stiglo lijepo vrijeme i napokon možemo odbaciti čizme, džempere i hlače te skratiti suknje i haljine. S lijepim vremenom sve je ljepše, ali “oskudnije” odijevanje zahtijeva i više truda.

Život bez dlačica, koje predstavljaju jednog od najvećih neprijatelja ženske ljepote, priželjkuje svaka žena. Njihovo uklanjanje iziskuje puno vremena, a možemo reći kako je vrijeme jedan od najvećih luksuza danas. Uz brojne obaveze kojima smo svakodnevno okružene, zadnje o čemu želimo razmišljati su neželjene dlačice. Došlo je vrijeme kada ne bi trebala razmišljati o svojim nesavršenostima, već biti slobodna i bezbrižna iz dana u dan. Nakon 15 godina istraživanja i više od 3 miliona zadovoljnih korisnica širom svijeta slobodno možemo reći kako je Philips Lumea Prestige idealno rješenje za brz, efikasan i bezbolan način uklanjanja dlačica. 

Philips Lumea Prestige je uređaj elegantnog izgleda, vrlo praktičan, siguran i jednostavan za korištenje. Radi na principu IPL tehnologije, odnosno pomoću intenzivnog pulsirajućeg svijetla. To je vrlo nježan tretman kojim svjetlosna energija djeluje na korijen dlake te ga uspavljuje i sprječava njegov ponovni rast. Tako možete uživati 6 mjeseci u glatkoj koži. Nakon 12 tretmana Philips Lumea Prestige prosječno smanjuje dlačice na nogama za čak 78%. 

Sigurnost tretmana Philips Lumeom potvrdila su i brojna dermatološka ispitivanja na dvije hiljade žena širom svijeta, a ugrađen UV filter osigurava maksimalnu zaštitu kože. Tretmani su sigurni i za osjetljiva područja poput lica, bikini zone i pazuha zahvaljujući zaobljenim nastavcima prilagođenim svakom obliku tijela. Za najbolje rezultate važno je ispravno odabrati jačinu svjetlosti. Pritom pomaže SmartSkin senzor koji detektira nijansu kože i, između pet jačina svjetlosti, odabire upravo onu idealnu kako biste bili sigurni da uređaj koristite ispravno.

Nakon ostvarivanja rezultata, uređaj se po potrebi koristi u svrhu održavanja glatke kože cijelog tijela. Uz Philips Lumea uređaj se konačno možete opustiti, biti bezbrižne i ne misliti o svakodnevnom uklanjanju dlačica tijekom čitavog ljeta.

Latest Posts

Raport

spot_img