spot_img

„MARATON PRIJATELJSTVA“: DONIRAJTE SVAKOG MJESECA ISTI IZNOS SOS PORODICAMA

SOS Dječija sela BiH pozivaju sve dobre ljude da se pridruže Maratonu prijateljstva i mjesečno doniraju isti iznos SOS porodicama, otvaranjem trajnog naloga. I sa malim iznosom, možete učiniti mnogo.

spot_img

Jednom mjesečno, iznos kojim biste platili zajedničku kafu sa svojim prijateljima, donirajte SOS porodicama. Pozovite i svoje prijatelje, koji kao i vi žele pomoći, da učine isto. Jer odgajanje djece je dugotrajan proces i briga o njima ne smije stati. Djeci je potreban osjećaj sigurnosti, potrebno je da im pokažemo da smo uvijek tu za njih i da ih neće ponovo napustiti. To je jedini način kako mogu izliječiti svoje malo srce.

„U SOS porodicama djeca i mladi  koji su, nažalost, ostali bez roditeljske brige, sa braćom, sestrama i SOS roditeljama, odrastaju u porodičnom okruženju. Kako bismo im pružili kvalitetnu brigu, nepohodna je kontinuirana pomoć, koja je moguća samo uz redovne mjesečne donacije. Kao prijatelj SOS porodica, mjesečnim donacijama, pomažete djeci da imaju bolju budućnost, a to je briga svih nas jer nijedno dijete ne treba odrastati samo. Ne postoje nedovoljne donacije, i sa malim mjesečnim iznosom možete učiniti mnogo.“ poručuju iz SOS Dječijih sela BiH.

SOS Dječija sela BiH pored brige o djeci bez roditeljskog staranja, kroz Program jačanja porodica, pomažu i biološkim porodicama u socijalnoj potrebi, da ostanu na okupu.

Mjesečno najlakše možete donirati otvaranjem trajnog naloga, u banci ili putem internet bankarstva.

Kliknite na link u nastavku i pokrenite Maraton prijateljstva. Pozovite i vaše prijatelje da vam se pridruže i zajedno danas učinite dobro djelo! https://www.sos-ds.ba/maraton-prijateljstva.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,939LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img