Nedavno objavljeno

Avon lansira svoje prve unisex mirise

Lansiranjem unisex parfema, kompanija Avon poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima kada su u pitanju spol i senzualnost

Avonovi mirisi Attraction One donose novi #unisex način povezivanja kroz parfeme. Po prvi put imamo mirise koji potiču hemiju između dvoje ljudi, produžavajući osjećaj zajedništva – čak i kada nisu zajedno. Linija Attraction One sastoji se od dva parfema – FRESH i INTENSE, uz jednu zajedničku tajnu: snažan mirisni akord koji leži u srcu obje mirisne formule.

Ekskluzivni THE ONE akord kreirali su vodeći svjetski parfumeri kako bi produžili osjećaj strasti i uzbuđenja koje dvoje ljudi imaju kada su zajedno. The One akord u sebi kombinira kremastu tonku i sočnu limetu kreirajući očaravajuću auru u iskričavom duhu oba parfema. Oba parfema mogu koristiti i žene i muškarci, naglašavajući svoju osobnost balansiranjem između svježine i senzualnosti. Zahvaljujući Attraction One unisex parfemima, Avon mijenja percepciju tradicionalnog načina zavođenja kreirajući osobnu poveznicu između nosioca oba parfema, ali uz očuvanje svoje autentičnost i samosvjesnosti.

“Kao jedna od vodećih kompanija u svijetu mirisa, Avon lansiranjem unisex parfema poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima kada su u pitanju spol i senzualnost. Oba parfema su univerzalna i naglašavaju ono što partneri najviše cijene: osjećaj bliskosti čak i kada su fizički odvojeni”, ističe Šejla Korjenić, PR specijalista u Avonu BiH.

 

Latest Posts

Raport

spot_img