Avon lansira svoje prve unisex mirise

Lansiranjem unisex parfema, kompanija Avon poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima kada su u pitanju spol i senzualnost

Nedavno objavljeno

Avonovi mirisi Attraction One donose novi #unisex način povezivanja kroz parfeme. Po prvi put imamo mirise koji potiču hemiju između dvoje ljudi, produžavajući osjećaj zajedništva – čak i kada nisu zajedno. Linija Attraction One sastoji se od dva parfema – FRESH i INTENSE, uz jednu zajedničku tajnu: snažan mirisni akord koji leži u srcu obje mirisne formule.

Ekskluzivni THE ONE akord kreirali su vodeći svjetski parfumeri kako bi produžili osjećaj strasti i uzbuđenja koje dvoje ljudi imaju kada su zajedno. The One akord u sebi kombinira kremastu tonku i sočnu limetu kreirajući očaravajuću auru u iskričavom duhu oba parfema. Oba parfema mogu koristiti i žene i muškarci, naglašavajući svoju osobnost balansiranjem između svježine i senzualnosti. Zahvaljujući Attraction One unisex parfemima, Avon mijenja percepciju tradicionalnog načina zavođenja kreirajući osobnu poveznicu između nosioca oba parfema, ali uz očuvanje svoje autentičnost i samosvjesnosti.

“Kao jedna od vodećih kompanija u svijetu mirisa, Avon lansiranjem unisex parfema poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima kada su u pitanju spol i senzualnost. Oba parfema su univerzalna i naglašavaju ono što partneri najviše cijene: osjećaj bliskosti čak i kada su fizički odvojeni”, ističe Šejla Korjenić, PR specijalista u Avonu BiH.

 

Pročitaj još
Related

Pozadina se računa, itekako

Oblikovana i seksi zadnjica? Vjerovatno, kada se postavi pitanje...

Tajna vitkih Francuskinja

Za zemlju poznatu po pecivima i svježim bagetima na...

Glimmerstick olovka za oči – postojana boja i kvalitetna njega

Glimmerstick olovka ističe oči na klasičan način i lako...

Ovo su loše navike kojih niste svjesni, a zbog kojih brže starite

Mnogi nažalost nisu ni svjesni koliko njihove uobičajene navike...