spot_img

Prirodan veganski Distillery make-up slavi čistu ljepotu, bez kompromisa

Vrhunska kvalitetna veganska make-up linija s prirodnim mineralnim pigmentima i esencijalnim sastojcima, pakovanja prilagođenih zaštiti okoline.

spot_img

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon lansira preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up. Formulisani su od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, hemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

Avon Distillery makeup linija na tržište donosi potpune novitete i inovacije. Svi su izrađeni 100% bez vode, s pigmentima visokih performansi:

  • Visoko pigmetovane sjene za oči Distillery Shadow Shots kremaste su formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.
  • Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse i Omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i dugotrajnu postojanost. Dolazi u 6 različitih nijansi.
  • Voluminozna maskara Distillery Lash’d Up trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

Naručite Avon ON-LINE: http://bit.ly/naručujonline, besplatno se registrujte i uživajte u punjenju košarice uz popuste za Avon Članove Kluba.

Avon brošura: https://ba.avon-brochure.com/campaign/index.html#page/1

#distillerybeauty

Distillery Shadow Shots sjenna za oči – 31,90

Distillery Pressed to Impress puder u kamenu – 34,90

Distillery Lash’d Up maskara – 28,90

Možda vas zanima

Stay Connected

108,942LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img