spot_img

Nedavno objavljeno

The Living Room Lounge & Dining: Ljeto u dnevnoj sobi

Iz lounge bara poznatog podgoričkog hotela CentreVille Hotel & Experiences – pozivaju vas na uživanje u opuštenoj i jedinstvenoj atmosferi

Foto Nikola Pejović
Styling Enrico Marinelli

Omiljena dnevna soba u Podgorici The Living Room Lounge & Dining – i ovog ljeta spremila je bogatu ponudu hrane i pića, kao i raznovrsne događaje kako bi tople ljetnje dane u Podgorici učinila zanimljivijim.

FEEL FIT MENU

“Feel Fit meni kreiran je prema potrebama savremenog čovjeka koji pazi na dnevni količinski unos kalorija, detaljno bira svoju hranu i vodi računa o svom zdravlju. The Living Room konstantno prati gastronomske trendove, a proteinska ishrana je ono što je trenutni hit, međutim, svakako i potreba”, kazao je šef kuhinje hotela CentreVille Saša Popović. Meni je kreiran u saradnji sa nutricionistom, profesorom Markom Vukotićem, i savjetnicom za ishranu Jovanom Vukotić, koji su treneri u The Capital Fitness Centru. “FeelFit meni je sačinjen od zdravih namirnica. Namijenjen je ne samo aktivnim sportistima, već i svim onima koji svoju liniju žele da dovedu u red i unaprijede svoje zdravlje. S obzirom na izrazito visoke temperature, kod glavnih jela dominiraju lagane namirnice, dok su predjela i dezerti predstavljeni kroz kombinaciju proteina, žitarica, bobičastog i koštunjavog voća”, dodaje Popović.

SUMMER INFUSIONS

The Living Room Lounge & Dining proglašen je za nabolji lounge bar u 2017. od strane Turističke organizacije Podgorice. Od samog nastanka, The Living Room se pozicionirao kao omiljeno mjesto Podgoričana kada su degustacija i ispijanje koktela u pitanju. “Od početka pratimo trendove ugostiteljstva i sve ono što je aktuelno u svijetu pokušavamo prilagoditi crnogorskoj javnosti. S tim u vezi, naša ljetnja koktel lista predstavlja takozvane ‘infuzije‘ ukusa koje klasičnim pićima daju karakterističan šmek. Ovog ljeta na našoj koktel listi, pored već tradicionalnih, na koje su posjetioci navikli, dominiraće šest novih koktela i to: Coco White (džin, infuzija od kokosa i ananasa, tonik), Mango Vanilla (džin, infuzija od manga i vanile, tonik), Herbal Burbon (burbon, drambuie, sirup od đumbira), Sunny Mimosa (proseko, sok od brusnice, sok od pomorandže), Caipiroska (vodka s infuzijom brusnice, pire od jagoda, sok od limete) i Hugo (proseko, sirup od zove, limeta, nana)”, istakao je Stojan Karadžić, menadžer lounge bara The Living Room.

LJETNJI RITMOVI

CentreVille Hotel & Experiences prepoznat je kao mjesto kvalitetne zabave, opuštenog ambijenta i posvećene usluge. Nakon akustičnih koncerata regionalnih muzičkih imena, zabava se kroz ljetnje ritmove nastavlja u atrijumu The Capital Plaza centra. “Urbani način života predstavljen kroz kombinaciju poslovnog i opuštenog ono je što karakteriše vrijeme provedeno u centru The Capital Plaza. Govoreći o opuštenom, posvećenom a ujedno i kvalitetnom, ovog ljeta dovodimo takav muzički sadržaj. Svakog utorka i četvrtka u atrijumu The Capital Plaza centra, u bašti lounge bara The Living Room organizovaćemo koncerte istaknutih pojedinaca i regionalnih cover bendova. Ovakav vid organizacije aktivira čitav jedan dio grada koji jednaku pažnju zaslužuje tokom dnevnih i večernjih časova”, kazao je F&B menadžer hotela CentreVille Dragan Grnović.
Sezonu ljetnjih svirki otvorio je Dejan Cukić, a dalje ritmove nizaće Neša Galija, Makao bend, Blackberries, Positive Band, Marija Mikić, The grupa, Lidija Kordić i Dragan Ivanović, Beso de Loco i ostali.

Gracija CG 161, 5.7.2019.

Latest Posts

Raport

spot_img