spot_img

Nedavno objavljeno

Belma Ušanović – Kad iz ljubavi nastane odličan brend

Belma Ušanović je ime koje neizostavno povezujemo sa brendom BeeLuv. Talentovana Sarajka je u svojim dvadesetim otkrila čaroliju prirodne kozmetike i od tada počela istraživati blagodati prirode. Izrađivala je proizvode za tijelo, lice i kosu za sebe, a potom za porodicu i prijatelje. Tako je nastao mali biznis, čiji su ručno rađeni proizvodi iz kućne radionice, osvojili srca mnogih kupaca. Inspiraciju pronalazi u prirodi, ljudima i životinjama.

BeeLuv je nastao iz ljubavi prema prirodi, vjerujem da sve najbolje dolazi iz prirode i to je sasvim dovoljno da naša koža, kosa, tijelo budu zdravi i njegovani, kaže Belma.

Belma je i velika ljubiteljica životinja i aktivistica za spas lutalica, a njezina ljubav prema prirodi i životinjskom svijetu se dobro uklopila i u njen kreativni biznis: “Sulfati, parabeni, sintetički mirisi i boje nemaju mjesta u našim proizvodima. To je filozofija kojom se vodimo i kojom ćemo se voditi zauvijek. Zahvalni prirodi za inspiraciju i za sve blagodati koje nam daje, trudimo se da postanemo dio globalnog projekta Zero Waste. Malim koracima sigurno koračamo prema cilju.”

Posebno je ponosna na činjenicu da su u ponudi dm prodavnica dostupni Beelipcous piling i balzam za usne. Napravljeni od 100% prirodnih sastojaka, pravi su melem za usne. U ove posudice stanu kokosovo i bademovo ulje, shea puter, pčelinji vosak i prekrasna kombinacija najfinijih esencijalnih ulja, a proizvodi su pogodni za svakodnevnu njegu usana.

 

Latest Posts

Raport

spot_img