Nedavno objavljeno

Robert De Niro uživa u očinstvu

Legendarni američki glumac nedavno je dobio svoju devetu nominaciju za Oscara, a govorio je o tome kako je s osamdeset godina biti otac bebe

Robert De Niro podijelio je fotografiju na kojoj pozira sa svojom 10-mjesečnom kćerkicom Giom. Jedna od najvećih filmskih zvijezda De Niro (80) može se vidjeti kako pridržava bebu u svom krilu dok nježno prislanja obraz na njezinu glavu. “Ona je tako preslatka beba,” rekao je De Niro u intervjuu za People.

Glumac se našalio i na račun neobične dinamike unutar svoje obitelji nakon što je u 79. godini dočekao svoje sedmo dijete. “Sva djeca su jako oduševljena. Čak i unuci. Ona je njihova teta – a oni će uskoro postati tinejdžeri!”, ispričao je glumac te dodao: “Sve zbog čega sam zabrinut jednostavno nestane kad je pogledam. Taj ljupki način na koji te gleda, razmišlja, znatiželjno posmatra…To je čudesno. Ko zna kako će biti kad malo naraste, ali sada je stvarno prekrasna”.

Malenu Giu je dobio s Tiffany Chen, profesionalnom majstoricom borilačkih vještina koja je osvojila na desetine zlatnih medalja i svjetskih naslova tokom karijere. S 26 godina primljena je Kuću slavnih poznatog magazina borilačkih vještina kao takmičarka godine u februaru 2011.

De Niro je otškrinuo vrata svog obiteljskog života s Chen (45) i bebom Giom u intervjuu za Guardian. “Tu sam, podržavam svoju djevojku. Ali ona radi najveći dio posla, istina imamo i pomoć što je tako važno”, rekao je.

De Niro i Chen su se prvi put sreli na setu njegovog filma “Pripravnik” iz 2015., u kojem je ona imala ulogu Tai Chi instruktorice koja je pomagala De Nirovom liku. “Kad smo radili, to je bio samo posao”, kazao je glumac u razgovoru s Gayle King na “CBS Mornings”, te ispričao kako je otpočela njihova veza. “I onda smo nekoliko godina kasnije ponovno stupili u kontakt i pomislilo sam, ‘Oh, izgleda da se stvarno  slažemo’.’”

De Niro je prethodno bio u braku s Diahnne Abbott između 1976. i 1988. i Grace Hightower od 1997. do 2018. Govoreći o svojoj dobi, iskreno je objasnio da je odstupio od “teških poslova”. Gia je prvo dijete 45-godišjnje Chen, dok ih glumac ima šestoro iz tri braka. S prvom suprugom Diahnne ima kćer Drenu i sina Raphaela, s Toukie Smith ima blizance Juliana i Aarona, a sina Elliota i kćerku Helen Grace dobio je s Grace Hightower.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img