Nedavno objavljeno

Objavljen novi trailer za film o Amy Winehouse

Back to Black, biografski film koji se bavi karijerom Amy Winehouse i njenim istoimenim albumom, u kina dolazi u maju

Britanska glumica Marisa Abela (27) uskače u cipele Amy Winehouse u filmu Back to Black. Focus Features objavio 2. februara trailer za biografski film koji govori pjevačici koja je umrla 2011. u dobi od 27 godina od, kako stoji u izvještaju, slučajnog trovanja alkoholom.

Službeni sinopsis opisuje film kao “zakulisni pogled na put Amy Winehouse do slave i objavljivanja njenog revolucionarnog studijskog albuma Back to Black”. “Nadahnut Amynim duboko osobnim i iskrenim tekstovima, film je beskompromisni pogled na ženu koja stoji iza ovog fenomena i burne veze u središtu jednog od najlegendarnijih albuma svih vremena”, piše u sinopsisu.

Marisa Abela kao Amy Winehouse

Film će sadržavati scene poput Amynog ozloglašenog nastupa na dodjeli Grammyja 2008. godine, a pokriva i njen osobni život, uključujući romansu s Blakeom Fielder-Civilom i njen blizak odnos s majkom Janis Winehouse.

Rediteljica filma je Sam Taylor-Johnson, koja je režirala Pedeset nijansi sive, a scenarista Matt Greenhalgh. Pored Marise Abele, glumačku postavu filma Back to Black  čine i Eddie Marsan, Bronson Webb, Ansu Kabia i Harley Bird.

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img