Nedavno objavljeno

Dugo očekivani HELL Black Cherry je stigao

Popularni brend energetskih napitaka HELL ENERGY u BiH predstavlja novi ukus na tržištu koji će biti dio bogatog asortimana zajedno sa ostalim proizvodima. Dugo očekivani HELL Black Cherry je stigao, a zahvaljujući svom posebnom ukusu crne trešnje postat će uzbudljiv trenutak u vašoj svakodnevici i pogodite šta – Black Cherry je od sada član stalnog portfolija.

Energetski napitak HELL Black Cherry objašnjava sve o sebi već u svom nazivu, jer pruža originalnu i sočnu aromu crne trešnje u kojoj će uživati svi istinski sladokusci. Sadrži sve uobičajene ključne sastojke HELL energetskog napitka, uključujući 5 vrsta vitamina B i uobičajenih 32 mg/100 ml kofeina. Dolazi u elegantnom ljubičasto-crnom pakovanju bez konzervansa, te u aluminijumskoj konzervi koja se može beskonačno reciklirati.

HELL Black Cherry ukus nije nepoznat potrošačima u BiH, jer je bio dio vrlo uspješne Summer Cool edicije iz 2020. godine kada je lansiran i sam ukus Black Cherry. S obzirom na to da je bio posebno omiljen kod potrošača u BiH i veoma popularan, kompanija HELL ENERGY je odlučila ne samo da ga vrati na tržište, već i da dobije mjesto u stalnom portfoliju.

Uživajte u ovom nevjerovatnom ukusu crne trešnje zajedno s ostalim proizvodima iz HELL ENERGY bogatog asortimana.

Proljeće je upravo postalo bolje zahvaljujući HELL Black Cherry uzbudljivom ukusu.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img