Nedavno objavljeno

Kolekcija za djecu United Colors of Benetton

United Colors of Benetton predstavlja prvu dječju kolekciju koju je dizajnirao Andrea Incontri, novi kreativni direktor brenda, koji prenosi svoj koncept proizvoda, dosljednosti i identiteta i na odjeću za djecu. Rezultat je suvremen, oštar, veseo izgled za proljeće/ljeto ‘23.

United Colors of Benetton predstavlja prvu dječju kolekciju koju je dizajnirao kreativni direktor Andrea Incontri, arhitekt i dizajner s ljubavlju prema modernom, jednostavnom stilu. Incontri je “crtač” mode, privučen konceptom “proizvoda” i njegovim beskrajnim mogućnostima, posebno u šarenom svijetu Benettona.

Šta je njegova vizija dječje kolekcije proljeće/ljeto 23.? Naglasak je na temeljima brenda: pletenini, boji, prugama i proučavanju materijala kao i preciznom estetskom identitetu, prepoznatljivom u cijelom asortimanu.

Prirodno moderna ideja mode, koja je navela Incontrijevo brzo, profinjeno i praktično oko da redefinira garderobu za djecu United Colors of Benetton. Prvo što upada u oči je mnoštvo odjeće koja ne podliježe rodnoj razlici, karakteristike koja anticipira trend u izgledu za odrasle i bez napora tumači sve veću želju djece da se oblače kako žele. Bez pravila, ali po mjeri vlastite prirode – jer kao djeca učimo biti ono što jesmo.

DJEVOJČICE

Voće je dizajnerova glavna tema za ovaj look, kroz printove ili piquet tkaninu kroz uzorke trešanja, krušaka i jabuka u maxi ili mini formatu, postavljeni posvuda ili prikazani na trenerkama, jogger hlačama, topovima, suknja-hlačama, kardiganima, majicama kratkih rukava i jacquard džemperima. Snažna izjava koja s jedne strane karakterizira ovu kolekciju, a s druge identificira niz unisex komada koje mogu nositi i dječaci. Neće biti neuobičajeno vidjeti braću i sestre kako razmjenjuju odjeću! Jasno je da je ženstvenija linija od gingham poplina (tkani materijal koji je izrađen od obojenog pamuka ili pređe s mješavinom pamuka) – također dvobojna – s pripijenim i lepršavim haljinama, bluzama s ovratnicima i naborima, malim majicama i suknja-hlačama od rebrastog heklanja. Sve to u kombinaciji sa sportskijim izgledom, kao što su majice na jedno rame i biciklističke hlače od žerseja te neki komadi džinsa poput prsluka, suknji i mini haljina s naborima i malim volanima. Izgled je upotpunjen nizom izvezenih ljetnih haljina i kombinezona od muslina, s topovima i kratkim hlačama u cool vezenom engleskom stilu. Svi lookovi se mogu dopuniti nizom gumenih papuča, sandala od eko kože, šešira i Be Bag torbi za rame – nove UCB torbe – u različitim printovima, bojama i veličinama.

DJEČACI

Za Benetton dječake je Incontri također koristio uzorke trešnje, jabuke i kruške, prikazane na kardiganima s kontrastnim rubovima, trenirkama, polo majicama sa šavovima strojnog veza, udobnim pamučnim bermudama i košuljama kratkih rukava. Paleta boja koja se savršeno može miješati pokriva raspon od sjajnih do sorbeta, omogućujući stvaranje još osobnijeg, jedinstvenog izgleda. Želja za neovisnošću koja se očituje i u džins odjeći koja je lagana i svježa ili kombinacijama za plažu – majice bez rukava, kratke hlače – u jarkim nijansama suncokreta i plavozelene. Ljeto je vruće i zahtijeva laganu, hladnu odjeću, poput kratkih hlača od brušenog platna i košulja u pješčanim nijansama s prugastim uzorkom, za nošenje s dodacima kao što su vrlo lagane gumene sandale, papuče s otvorenim prstima preko ramena Be Bags i košarkaške kape ili šubare.

 

Latest Posts

Raport

spot_img