Nedavno objavljeno

Omiljena Prva dama vraća se na Netflix: Kako kuha Michelle Obama?

Sretna sam i ubuđena zbog novog showa koji će na Netflixu premijerno biti prikazan 16. marta. Pozivam svu djecu i njihove porodice da nam se pridruže u avanturama u kojim ćemo otkrivati, kuhati i jesti ukusnu hranu koja se sprema širom svijeta – najavila je Michelle na Twitteru

Michelle Obama oduvijek je važila za miljenicu javnosti, a njena popularnost ni danas nije ništa manja nego u vrijeme dok je bila Prva dama. Michelle se oduvijek zalagala za pomoć djeci, a nije ih zaboravila ni danas. Ovih je dana na svom Twitter profilu najavila još jedan projekt namijenjen najmlađim: kulinarski show „Waffles + Mochi“ u kojem će istraživati, ali i slaviti kulinarske tradicije i specijalitete širom svijeta.

Michelle će u showu, koji će se emitirati na Netflixu, tumačiti vlasnicu supermarketa koja pomaže najboljim prijateljima, plišanim lutkama Wafflesu i Mochiju da se upuste u velike kulinarske avanture.

  • Sretna sam i ubuđena zbog novog showa koji će na Netflixu premijerno biti prikazan 16. marta. Pozivam svu djecu i njihove porodice da nam se pridruže u avanturama u kojim ćemo otkrivati, kuhati i jesti ukusnu hranu koja se sprema širom svijeta – najavila je Michelle na Twitteru.

Michelle i njen suprug, bivši američki predsjednik Barack Obama, ujedno su producenti ovog showa, koji je nastao i osmišljen u njihovoj kompaniji „Higher Ground Productions“. Još 2018. godine Michelle i Barack su potpisali višegodišnji ugovor sa Netflixom prema kojem trebaju osmisliti i realizirati čitav dijapazon različitih televizijskih sadržaja, serija, dokumentaraca ili dječijih emisija.

Njihov prvi projekt za Netflix bio je dokumentarac „Američka fabrika“, koji je premijerno prikazan na Sundance festivalu 2019. godine, a potom je distribuiran i na Netflixu. Ova velika mreža zadržala je i pravo emitiranja dokumentarca“Becoming“ koji je ekranizirana verzija Michellinih memoara i njenog životnog puta od djetinjstva do trenutka kada postaje Prva dama.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_slideshow”]

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img