Nedavno objavljeno

spot_img

Portonovi: Kreirajte odmor po svojoj mjeri 365 dana u godini

Smješten u srcu Bokokotorskog zaliva, blizu Herceg Novog, Portonovi se ističe kao luksuzno naselje koje nudi mnogo više od tradicionalnog rizorta. Ove godine, Portonovi je proslavio svoj peti rođendan, obilježavajući pola decenije nezaboravnih iskustava. Njegova popularnost neprestano raste, zahvaljujući bogatoj ponudi i pažljivo osmišljenom kalendaru događaja. Svake godine, Portonovi iznova oduševljava svoje rezidente, goste i posjetioce, pružajući im jedinstvena iskustva, od glamuroznih manifestacija do intimnih trenutaka opuštanja, što ga čini nezaobilaznim mjestom na mapi luksuznih destinacija.

Sve što je potrebno za život sa stilom

Život u Portonovom je baš onakav kakav ga vi zamislite – vrhunski restorani, barovi i kafići i prodavnice sa bogatom ponudom najpoznatijih brendova, od kojih su neki ekskluzivno dostupni upravo ovdje, u odnosu na Crnu Goru, pa i čitav region – Dolce&Gabbana, Loewe, Bottega Veneta, Balenciaga, Zuhair Murad, St Barths i mnogi drugi. Kada su u pitanju kulinarski specijaliteti, u Portonovom ima po nešto za svakoga – od mediteranske, do azijske fusion i modernizovane istočnjačke kuhinje, morskih plodova ili specijaliteta od mesa. Budite sigurni da ćete uživati u svakom zalogaju i gutljaju, u nekom od 15-ak restorana i barova u rizortu.


Ukoliko tragate za potpunim oporavkom duha i tijela, Portonovi je idealna destinacija. Svim vlasnicima nekretnina su, tokom svih 365 dana u godini, na raspolaganju teretana, bazeni i otvoreni prostori za jogu, kao i luksuzni Chenot Wellness Spa centar. Pored toga, na raspolaganju su i internacionalna škola Boka School International za najmlađe stanovnike naselja, zatim beauty salon, ambulanta, apoteka, banka i mnoge druge usluge.
Sa svojom idealnom pozicijom na Jadranskoj obali, Portonovi se ponosi modernom marinom, koja je ovog ljeta bila domaćin nekih od najprestižnijih jahti, biljležeći rekordnu popunjenost. Među njima je i impresivna Olivia O, jahta dužine 88 metara, čija vrijednost dostiže 200 miliona eura. Posebnu pažnju posjetilaca privukle su i superjahta Ngoni, poznata kao „The beast“ zbog svoje zapanjujuće brzine, sa svojih 58 metara dužine, kao i elegantna superjahta Paraffin, koja predstavlja savršen spoj rafiniranosti i moći, dugačka 60 metara.

Više od tipičnog rizorta

Za razliku od tradiocinalnih hotelskih opcija, Portonovi nudi mogućnost dugoročnog boravka kroz iznajmljivanje ili kupovinu prestižnih kuća, apartmana i luksuznih vila, smještenih u predivnom prirodnom okruženju. Nekretnine su dizajnirane s posebnom pažnjom, prema najvišim standardima luksuza i udobnosti, savršeno se uklapajući u pejzaž Boke, pri čemu svaka rezidencija pruža osjećaj mira i privatnosti. Portonovi vas srdačno dočekuje u svako doba godine, obećavajući prijatan i nezaboravan boravak.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport