Nedavno objavljeno

spot_img

Šta koža voli

Koža je uvijek u centru pažnje, posebno kad zdravo izgleda. Stoga se odmaknimo od teške šminke i fokusirajmo se na to da lice izgleda što blistavije i savršenije uz dobru njegu i minimalnu šminku

1.

KREMA + MASKA

Cliniqueova Smart Clinical Repair noćna krema za oporavak + maska mješavina je adenozina, peptida za jačanje kolagena, glukozamina i hijaluronske kiseline za povećanje hidratacije i blistavosti uz smanjenje sitnih linija i bora. Nanosi se na lice i vrat svako veče, a kao maska nanosi se u debelom sloju i ne ispire se.

2.

PUDER ZA SETIRANJE

Čak i najdelikatnije nijanse mogu potpuno promijeniti vaš izgled. Luksuzni Pradin puder za setiranje, Reset Rebalancing Setting Powder, daje lagani, blistavi sjaj bez neželjenog bijelog odsjaja. Zahvaljujući formuli sa skvalanom biljnog porijekla, nježno djeluje na kožu, što ga čini idealnim izborom za one sa suhom kožom.

3.

BRONZER

Zadržite ljetni sjaj tokom cijele godine uz nove Nude Couture matirajuće bronzere Caroline Herrere. Ovi bronzeri pružaju prirodan, osunčan izgled, s dovoljnom hidratacijom koja omogućuje savršeno stapanje s kožom.

4.

LIFTING

Afroditina Hidratantna ultra-lifting krema idealna je za njegu masne, mješovite kože lica, vrata i dekoltea. Može se koristiti i kao podloga za njegu suhe, osjetljive kože. Glavni učinak kreme je lifting koji je rezultat djelovanja peptida: vidljivo smanjena dubina bora, zaglađene linije vrata i dekoltea. Osim peptida, krema sadrži skvalan, ulje jojobe i provitamin B5, poznatiji kao pantenol, koji pomažu u regulaciji sebuma. Tačka na „i“ je patentirana niskomolekularna hijaluronska kiselina koja pruža trenutnu hidrataciju i dugoročno poboljšan nivo vlage u koži. Hidratantna ultra-lifting krema je gel kremaste teksture koja se brzo upija, ne ostavlja masni film i ne začepljuje pore. Vrlo je hidratantna, a ipak prilagođena potrebama zrelije kože s izraženim znakovima starenja.

5.

PILING

Chanelova Le Masque Camellia piling-maska pruža osjetilno iskustvo koje osnovnu rutinu njege kože čini ugodnijom. Sadrži 96% prirodnih sastojaka. Bijela glina detoksificira, a superfine sjemenke kamelije i perlice jojobe obavljaju lagani piling i poboljšavaju teksturu kože.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport