Nedavno objavljeno

spot_img

Sretan rođendan, Winona!

Iako zvuči nevjerovatno da Winona Ryder, koju pamtimo kao djevojčicu iz Malih žena i Reality Bitesa, ovog 29. oktobra slavi 53. rođendan, sigurno su joj godine donijele malo mudrosti.

Od titule zvijezde devedesetih, Winona je karijeru skoro uništila ljubavnim brodolomima, te problemima s kleptomanijom, ali se vratila na staze stare slave zahvaljujući seriji “Stranger Things”.

Nedavno je ponovno zasijala u ulozi Lidije Ditz u filmu Beetlejuice Beetlejuice, nastavku kultnog Beetlejuicea. Film je naišao na pozitivne kritike i ostvario gotovo 439 miliona dolara širom svijeta, privlačeći pažnju na njezinu odličnu izvedbu u ovom ostvarenju. U Beetlejuice Beetlejuice njen lik vodi natprirodni talk show, a njezinu kćerku u filmu glumi Jenna Ortega.

Winona Ryder u Beetlejuiceu…
… i u nastavku iz 2024.

Winona Ryder nastoji držati svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Ipak, znamo da je  bila u vezi s holivudskim zvijezdama Johnnyjem Deppom i Mattom Damonom, kao i Davidom Duchovnyjem, Valom Kilmerom i Peteom Yornom. Neko vrijeme su je romantično povezivali i sa nekadašnjom zvijezdom serije ‘Dva i po muškarca‘, Charliejem Sheenom.

Od 2011. u stabilnoj je vezi s modnim dizajnerom Scottom Mackinlayjem Hahnom, vlasnikom održivog modnog brenda Loomstate. Oboje cijene privatnost, živeći daleko od holivudskog glamura. ”Winona je pronašla srodnu dušu u Scottu. On je pravi džentlmen i veoma uspješan, ali voli letjeti ispod radara i uživati u uspjehu na skroman način, baš kao i ona”, otkrili su njihovi zajednički prijatelji jednom za američke medije.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport