Nedavno objavljeno

spot_img

S tatom na crvenom tepihu

Dvoje najmlađih od devetero djece Mela Gibsona pratilo je oca na posebnoj projekciji njegovog novog filma u Los Angelesu

Mel Gibson rijetko se pojavljuje na crvenom tepihu s djecom, no na premijeri filma “Monster Summer” u Los Angelesu u utorak, 24. septembra, došao je u pratnji svoje kćerke Lucije (14) i sina Larsa (7).

Glumac, koji ima devetero djece, podijelio je s publikom ovaj poseban trenutak sa svojim najmlađima. Luciju je dobio s bivšom partnericom Oksanom Grigorievom, dok je Larsa dobio s trenutnom partnericom Rosalind Ross. Osim njih dvoje, Gibson je otac kćerke Hannah (43) i sinova Christiana (42), Edwarda (42), Williama (38), Louieja (35), Mila (33) i Thomasa (25), koje ima s bivšom suprugom Robyn Moore.

Premijeri su također prisustvovali reditelj David Henrie te glumačka ekipa, uključujući Abby James Witherspoon, Mason Thames i Noaha Cottrella. U filmu “Monster Summer”, Gibson tumači penzionisanog detektiva koji zajedno s tinejdžericom, koju glumi Thames, rješava misteriozne događaje koji prekidaju ljetnu zabavu.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport