Nedavno objavljeno

Margot Robbie je novo lice parfema Chanel N°5

Slavnim ženama koje su posudile svoje lice i osobnost kultnom mirisu sada se pridružila i zvijezda filma Barbie

Margot Robbie je glumica trenutka. Uspjeh filma Barbie definitivno ju je etablirao kao dio holivudske elite, ne samo zbog ljepote već i zbog talenta. Njena karijera puna je važnih uloga. Bila je Di Capriova supruga u Vuku s Wall Streeta, klizačica Tonya Harding u Ja, Tonya, nepredvidiva Harley Quinn u Odredu samoubica, glumila je Sharon Tate za Quentina Tarantina u Bilo jednom u… Hollywoodu i zvijezdu nijemog filma u Babilonu Damiena Chazellea. Na ekranu je prikazala mnoge aspekte žene, snažne i krhke, iste kvalitete koje utjelovljuje Chanel N°5. Iz tog razloga, luksuzna francuska kuća ju je odabrala kao novo lice svog najlegendarnijeg mirisa.

Od Marilyn Monroe do Catherine Deneuve, od Nicole Kidman do Gisele Bündchen, od Audrey Tautou do Marion Cotillard, svaka od ovih žena posudila je svoje lice i osobnost Petici. Sada je red na Margot Robbie da utjelovi mnogo različitih nota koje ovaj Chanelov parfem nosi u sebi.

“Mislim da je Chanel N°5 jedan od najslavnijih parfema na svijetu. Mnogobrojni talenti povezani su s ovim mirisom. Nevjerovatno je danas biti dio toga. Zaista mi je čast pridružiti se ovoj listi izvanrednih osoba”, rekla je australijska glumica komentirajući svoju novu ulogu. Inače, Margot Robbie je Chanelova ambasadorica od 2018., a prethodno se pojavljivala u kampanjama poput one za liniju ruževa Nuit Blanche.

Fotografiju glumice koja u rukama drži veliku bocu parfema Chanel N°5 snimio je mladi pariški fotograf Karim Sadli, a reklamni spot režirao je Luca Guadagnino, reditelj filmova Call Me by Your Name, Suspiria i Sve, i kosti. Kratki film pod nazivom Vidimo se, u kojem pored Margot glumi i Jacob Elordi, bit će predstavljen u oktobru.

Latest Posts

spot_img

Raport