Nedavno objavljeno

Angelina Jolie u novoj ulozi

Holivudska glumica i istaknuta humanitarka imenovana je ambasadoricom brenda Tom Ford Beauty

Tom Ford Beauty angažovao je Angelinu Jolie kao zaštitno lice za svoju novu kolekciju ruževa, Runway Lip Colour. Četrdesetdevetogodišnja glumica predstavlja ovu luksuznu kolekciju od 18 nijansi, koja dolazi iz modne i kozmetičke kuće u vlasništvu Estée Lauder Companies. Kampanja, koju je snimio renomirani fotografski duo Mert Alas i Marcus Piggott, prikazuje Angelinu Jolie dok se priprema za filmsku ulogu. “Ona je ličnost koju kamera voli gotovo jednako kao što ona voli kameru“, navodi se u saopćenju brenda.

Holivudska glumica i istaknuta humanitarka imenovana je ambasadoricom brenda Tom Ford Beauty zbog svog statusa “vječne ikone”, navode iz ove kompanije. „Dobitnica Oscara, Zlatnog globusa i Tonyja, Jolie se pozicionirala kao međunarodna ikona u oblasti filma, teatra i mode. Njeno djelovanje nadilazi ulogu umjetnice, s obzirom na njen dugogodišnji humanitarni rad usmjeren na izbjeglice i ljudska prava.“

Kolekcija Runway Lip Color bit će lansirana u septembru, a među ostalim ambasadorima brenda nalaze se i južnokorejski glumci Gong Yoo i Hyun Bin.

Angelini Jolie nisu strana kozmetička partnerstva, jer je ranije bila zaštitno lice Guerlainovog mirisa Mon Guerlain te je sarađivala s MAC-om na kolekciji šminke inspiriranoj njenim likom iz filma Maleficent.

Latest Posts

spot_img

Raport