Nedavno objavljeno

Dolce&Gabbana lansirali parfem za pse

Zvijezde kampanje za miris posvećen njima su pudl Fefé i njegovi prijatelji

Za naše voljene pse učinili bismo sve i svašta. Čak i da im kupite luksuzni miris, da ga nanesete prije šetnje ili igre u parku s drugim psima iz susjedstva. Ova beauty rutina, kada se provodi s kvalitetnim proizvodima, dlaci životinja daje ugodan miris poštujući osjetljivost njihove kože. Novi trenutak za slavlje nezamjenjive prisutnosti naših četveronožnih prijatelja i radosti koju donose u svakodnevni život.

Imajući to na umu, brend Dolce&Gabbana stvorio je Fefé, prvi bezalkoholni miris ove kuće za pse, koji je razvila poznata parfimerka Emilie Coppermann. Bezuslovna ljubav prema psu Feféu, vjernom pratiocu Domenica Dolcea i Guilhermea Siqueire, nadahnjuje ovu novu kreaciju. Miris je pažljivo osmišljen kako bi svojim nježnim notama zadovoljio olfaktornu osjetljivost pasa, osiguravajući ugodno iskustvo njihovim vlasnicima i svim ljubiteljima životinja. Nalazi se u bočici od zelenog lakiranog stakla s crvenim metalnim čepom i ukrašenoj šapom obloženom zlatom od 24 karata.

Miris sadrži skladnu mješavinu nota, uključujući topao i obavijajući miris ylang-ylanga, svjež i čist dodir mošusa i drvenaste karakteristike sandalovine. Odobren je od etologa, dobro prihvaćen i cijenjen od veterinara i vlasnika pasa: njegova formula bez alkohola osigurava dobrobit za kožu i oči psa i kontrolira neugodne mirise.

Latest Posts

spot_img

Raport