Nedavno objavljeno

spot_img

Lana Stanišić i Imran Bezdrob predstavljaju Wow Multibrand online shop

Dobro poznata glumica i TV lice, te trenutno najpopularniji fitness trener u Bosni i Hercegovini, na pravi način su predstavili kreacije WoW online shopa, koji u svojoj ponudi nudi širok spektar odjeće, obuće, sportske opreme i asesoara

Influenseri Lana Stanišić i Imran Bezdrob su udružili snage zajedno sa WoW Multibrand Designer Store distributerom u lansiranju nove online web platforme za shoping, koja omogućava kupovinu nekih od najtraženijih brendova po pristupačnim cijenama. Ovaj koncept online multibrand storea je osmišljen da na jednom mjestu ponudi vrhunsku garderobu najnovijih modnih trendova za cijelu porodicu.

 

Lana Stanišić i Imran Bezdrob na najbolji mogući način predstavljaju širok spektar odjeće za svakodnevne aktivnosti, bilo da se radi o savršenim modnim kombinacijama za vrele ljetne dane, elegantnim odijevnim predmetima za poslovne prigode, ili sportskoj odjeći za rekreaciju i trening. Dobro poznata glumica i TV lice, te trenutno najpopularniji fitness trener u Bosni i Hercegovini, na pravi način su predstavili kreacije WoW online shopa, koji u svojoj ponudi nudi širok spektar odjeće, obuće, sportske opreme i asesoara brendova poput Cavalli Class, Adidas, Liu Jo, Calvin Klein, Vila, Miroglio, Hugo, Boss, Armani, La Martina, Philipp Plein, Plein Sport i Tommy Hilfiger, Napapijri i Love Moschino.

Sada je pravo vrijeme da obnovite asortiman u vašim garderoberima sa odjećom za sve prilike, posjetite WoW Multibrand Designer Store online shop koji je dostupan sa dostavom na teritoriji čitave Bosne i Hercegovine. Kupovinu je moguće izvršiti putem zaštićenog sistema online kupovine ili po uzeću pošiljke prilikom dostave. O svim novitetima, popustima i nagradnim igrama, zapratite ih na  Facebooku i Instagramu i budite u korak s vremenom i najaktuelnijim modnim trendovima. Jednostavno, budi WoW!

 

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport