Nedavno objavljeno

Afroditin ljetni mig suncu

Sunce sramežljivo, ali ustrajno proviruje iza oblaka, pa je vrijeme da se pobrinete za pravilnu zaštitu kože. UV zrake naime u 80%  primjera uzrokuju preranom starenju kože. U Kozmetici Afrodita glasnici su zdrave i njegovane kože, stoga su na odlično ispraćenom medijskom događaju u Carskim vinogradima Emporia predstavili svoje ovogodišnje glavne adute  za sunčane dane koji će zasigurno postati neizostavni pratitelji našeg ljeta.

Na pravom »POOL PARTY« događanju udružili su se sa Almom Ras i svim prisutnim  predstavili sunčane proizvode. Uz lijepu kolekciju kupaćih kostima i ljetnih haljinica koje su nosile pozvane influencerice, SUN CARE proizvodi https://tinyurl.com/yc7a8dv3 su bili itekako dobrodošli.

Kolekcija SUN CARE ima široki portfolijo proizvoda koji pružaju visoku UVA i UVB zaštitu kože, nude brzo tamnjenje i intenzivnu obnavljajuću njegu nakon sunčanja ali su zvijezda događanja bili novi proizvodi iz profesionalne linije AFRODITA – ART OF TANNING   https://tinyurl.com/yueh24wh  koji na profesionalan način omogućuju najbolje postupke samo tamnjenja.

Najviše zanimanja  među njima dobila je izvanredna  Pjena za samo tamnjenje WILD DARK https://tinyurl.com/335wrdsa koja će koži za samo nekoliko sati osigurati prekrasan, intenzivno preplanuli izgled BEZ UV zračenja, narančastih tonova,  neugodnog mirisa i mrlja na odjeći. Omogućuje najtamnije čokoladne nijanse kože u rekordnom vremenu!

U opuštenoj ljetnoj atmosferi s daškom mora, sunca i putovanja, uzvanike su oduševile Afroditine inovacije za sunčanje pa i nova kolekcija Alme Ras. Svi oni zajamčili su da će uz izvrsne proizvode Kozmetike Afrodita i Alma Ras bezbrižno uživati ​​u ljetu i imati lijepo preplanulu, ali dobro zaštićenu kožu.

Afroditini proizvodi dostupni su u svim bolje opremljenim trgovinama, u Pjena za samo tamnjenje u online trgovini ovdje: https://tinyurl.com/335wrdsa

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img