Nedavno objavljeno

spot_img

Zašto slavne žene biraju mlađe muškarce?

Žene koje su samostalno postale slavne i imaju novac mogu biti izbirljive kada se radi o muškarcima. Evo nekoliko njih koje su u nekim poglavljima svojih života odabrale mlađe muškarce

Glumica Demi Moore je, dok je ta veza trajala, bila petnaest godina starija od svoga dečka Ashtona Kutchera, Madonna je bila deset godina starija od svog bivšeg muža Guya Ritchieja.

Madonna i Guy Ritchie (10 godina)

suprug JK Rowling, Neil Murray, šest je godina mlađi od nje, a Justin Timberlake je u svojoj bivšoj vezi: bio devet godina mlađi od svoje glamurozne djevojke Cameron Diaz.

Justin Timberlake i Cameron Diaz (9 godina razlike)

Razvodeći se od svog 57-godišnjeg muža, zvijezda Seksa i grada Kim Cattrall (48) je izjavila: “Žene u četrdesetima odgovaraju muškarcima u dvadesetima jer su seksualno na istom nivou. Sada tražim mlađe muškarce. Imaju energiju i samopouzdanje te mnogo lakše prihvataju činjenicu da je žena samostalna i jaka.” Njoj se toliko dopala afera sa mlađim muškarcem koju je Samantha imala u seriji Seks i grad da je odlučila da je prenese i u privatni život: novi dečko potom joj je postao Alan Wyse, kuhar iz Kanade, 21 godinu mlađi od nje. 

Neil Murray i JK Rowling (6 godina)

Uticajne i poštovane glumice, poput Susan Sarandon (12 godina  starija od supruga Tima Robbinsa), napravile su razliku u godinama irelevantnom. Kao što kaže glumica Francesca Annis (18 godina starija od Ralpha Finnesa): “Nemam pojma zašto se ljudi toliko uzbuđuju oko toga.”

Susan Sarandon i Tim Robins (12 godina)

Na njihovim primjerima ostale žene grade svoje samopouzdanje, seksualnost i sposobnost da i u starijim godinama privlače muškarce. “Ovih dana sve je na prodaju i pravila jednostavno ne vrijede”, kaže spisateljica Fay Weldon, koja živi sa muškarcem koji je 18 godina mlađi od nje.

“Imati djecu bila je glavna stvar kada su ljubav i brak u pitanju, ali sada kada žene imaju kontrolu nad oboje, stari prioriteti su bačeni u kantu za smeće. Slagati se jedno s drugim postalo je mnogo, mnogo važnije.”

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport