Nedavno objavljeno

spot_img

WOMAN.COMM KONFERENCIJA: Titula Media Star za Belmu Pećanin i Graciju

Kad smo prošlog augusta razgovarali sa Irenom Miličević-Vukoja, pričala nam je o tome kako je u svoju marketinšku agenciju Prefix utkala znanje, iskustvo, ali i snove i nadanja. Tad nam je Irena rekla kako je njezin prvi veliki projekat platforma za uvezivanje i osnaživanje žena iz komunikacijske industrije, Woman.Comm, i da za nju ima velike planove. Danas, kad se spustila zavjesa na drugu Woman.Comm konferenciju, regionalni događaj posvećen komunikacijskoj industriji, Ireni odajemo priznanje za veliki posao i trud koji je uložila.
Okupiti ogroman broj žena koje u svom opisu djelovanja imaju komunikacije, inspirisati ih da podijele svoja iskustva, progovore o usponima, ali i padovima, stave na raspolaganje svoje znanje, zaista je veliki poduhvat. Nakon što smo dva dana slušali i interaktivno učestvovali u svim panelima i predavanjima, kruna konferencije bila je dodjela nagrada kojima Woman.Comm Club želi promovisati profesionalne uzore, slaviti uspjeh žena, ali i dati doprinos razvoju komunikacijske industrije kod nas i u regiji.

Nagradu Woman.Comm of the Year mogu osvojiti članice Woman.Comm Cluba, ali i druge uspješne žene koje su svojim radom unaprijedile komunikacijsku industriju i položaj žena u njoj. Svečanost dodjele priznanja donijela je i nama posebnu radost jer je titulu Media Star ponijela Belma Pećanin, vlasnica i generalna direktorica Gracije, koja je nagradu shvatila i kao čast, ali i obavezu. “Počastvovana sam odlukom žirija i zahvalna što je prepoznao moje i napore mojih najbližih saradnika da u teškim vremenima za novinsko izdavaštvo održimo i unaprijedimo Graciju, na zadovoljstvo vjerne publike našeg magazina kao i web-portala.”
Osim Belmi Pećanin, priznanja su uručena i drugim inspirativnim ženama: posebno priznanje Special Star za doprinos razvoju struke u posljednjih nekoliko godina, kontinuiran i predan rad osvojila je Una Bejtović, vlasnica agencije Bejtovic Communications, a nagradu Regional Ambassador Star osvojila je Ivona Jurilj, Country menadžerica u agenciji za digitalni marketing Degordian Mostar. Titula Marketing Star pripala je Amri Skrobo Berberović, direktorici marketinga Boreas d.o.o., dok je dobitnica nagrade Agency Star Vesna Vlašić, direktorica kreativne agencije McCann Sarajevo. I ovim sjajnim ženama kao i ostalim dobitnicama nagrada redakcija Gracije upućuje najiskrenije čestitke.n

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport