spot_img

Horoskopski znakovi koji nikada ne pokazuju emocije

spot_img

Jarac

Jarci su usredotočeni na cilj, što zahtijeva veliku predanost. Ništa ih ne smije zaustaviti na putu do vrha pa emocije vide kao slabost, nešto što im odvlači pažnju. U želji da se zaštite od skretanja s puta, podigli su oko sebe zid zbog kojeg se doimaju hladnima i bezosjećajnima. Rijetki sretnici u koje steknu povjerenje s vremenom shvate da se ispod ledene vanjštine krije toplo i odano srce.

Vodolija

Vodenjaci su šarmantni, prijateljski nastrojeni i vole ljude. Iako imaju mnogo prijatelja, s rijetkima su bliski. Obično zadržavaju distancu u odnosima s ljudima jer je to njihov obrambeni mehanizam od pretjeranog zbližavanja. Vodenjaci se boje bliskosti jer su tada ranjivi i osjećaju da nemaju kontrolu. Iz tog razloga ne vole pokazivati osjećaje pa ih ljudi mogu vidjeti kao distancirane i hladne.

Škorpion

Škorpioni su najtajanstveniji znak Zodijaka koji je teško dokučiti, no ispod njihovog hladnog pokeraškog lica krije se vulkan emocija. Nikada ne pokazuju svoje osjećaje pa često ni njihovi najbliži ne znaju što proživljavaju. Škorpioni imaju intenzivne emocije i iznimno bogat unutarnji svijet pa ne žele riskirati da ih netko povrijedi. Lakše im je pretvarati se da su hladni i da ih ništa ne dira.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img