spot_img

Horoskopski znakovi koji ne vole biti u svađi

Svađe i razmirice su dio svakog odnosa, kako romantičnog tako i prijateljskog. Međutim, kao što je važno na koji način se sukobljavamo, važno je i kako se ponašamo nakon sukoba. Ponekad ljudi odluče jedni druge kažnjavati tišinom, a neki se ljute danima.

spot_img

Blizanci

Od svih horoskopskih znakova, Blizanci su oni koji će se prvi tražiti oprost. Namjere njihove isprike, doduše, neće uvijek biti iskrene, a razlog je taj što Blizanci jako teško podnose duge svađe. Često će se ispričati samo zbog “mira u kući”, a vrijeme će, radije nego na svađu, potrošiti na nešto u čemu zaista uživaju.

Rak

Rakovi u pravilu izbjegavaju sukobe, što ponekad znači da se ne žele uhvatiti u koštac s problemima u odnosima. Pa čak i kad se nađu u konfliktu, Rakovi će i dalje više cijeniti vrijednost same veze nego što će braniti svoj stav. Iz istog će se razloga nakon svađe jako brzo ispričati drugoj strani.

Bik

Ako postoji nešto što Bikovi zaista mrze, onda je to kada uznemire svog partnera. Zato Bikovi načelno neće dvaput razmisliti trebaju li se izviniti ili čak tražiti oprost. Uvijek teže harmoničnom odnosu i aktivno rade na tome da im prijateljske i partnerske veze budu što mirnije.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage biraju riječi kad su svađe u pitanju zato što jako paze da ne povrijede partnera ili prijatelja. Ako moraju birati između toga da budu u pravu i da se ne svađaju, izabrat će ovo drugo. Ako već ne mogu postići dogovor i kompromis i ako se već nađu u nekoj svađi, nakon nje će težiti što bržoj pomirbi.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,937LikesLikes
4,889SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img