Nedavno objavljeno

Sisley kolekcija za proljeće/ljeto 2023. – Zakoni privlačenja

Dok širi svoje poslovanje kako u Italiji tako i u inozemstvu brand Sisley se osvrće na devedesete godine proškog stoljeća

Šta je odlika nove Sisley kolekcije? Odvažan karakter s čistim, oštrim, fluidnim linijama; minimalizam prepun boja, koji svaki pojedini komad čini prepoznatljivim: ovo je Sisley, kultni međunarodni brend osnovan 1968. i sada se prodaje u 600 butika širom svijeta, s 40 novih otvorenih prostora samo u 2022. Za proljeće/ljeto 23, Sisley se vratio s kolekcijom inspiriranom Y2K i devedesetim, ponovno osmišljenim s jedinstvenim savremenim obratom. S istim hrabrim, savremenim identitetom kao i uvijek, u autentičnom, neovisnom tonu izraza.

ŽENE

Što Sisley žena želi? Pratiti najnovije modne trendove, ali pod svojim uslovima. Bez trke za logotipima, ona je žena koja traži ležernu privlačnost, noseći trendove proljeće/ljeto 23 bez žrtvovanja onoga što je čini jedinstvenom. I tako imamo izrezane topove, haljine s izrezanim detaljima i sportske luksuzne artikle koji se kombiniraju s hlačama ili dugim suknjama s prorezima lepršavih oblika. Zatim tu su tkanine od “fluid acetata” (tekstil ili polusintetika od kemijskih vlakana, acetat se ponekad miješa sa svilom, vunom ili pamukom kako bi bio jači) u fluorescentnim nijansama kao što su narančasta i fuksija, kao i “potpuno crna” i neonska paleta boja limete i lavande koja podsjeća na sladoledni štapić. Linije i proporcije jasno podsjećaju na devedesete, s nijansama i metalnim bljeskovima koji evociraju sjećanje na TV seriju Euphoria.

Sisley je oduvijek bio brend “upravo ovdje, upravo sada”, a danas nudi izgled proto-kiborga koji se oslanja na kultne filmove kao što su Peti element i Matrix, u kombinaciji s minimalističkom fascinacijom urbane elegancije bez napora u elementima koji su osnovni – kratki topovi, minice od eko kože, pidžama izgled – ali sa specifičnom osobnošću. U kolekciji su blago izblijedjele traperice visokog struka i zaobljenih bokova te eko koža kroz pripadajuće sakoe i hlače – naravno s niskim strukom. Kolekcija također uključuje slip haljine koje klize preko tijela, s prorezima, u novim tie-dye ili pixel-cvjetnim printovima. Oblik ženstvenosti koji sadrži heklanje i obrube pomiješane sa svježinom satena “s okusom mente” (u sportskim kombinacijama) i električno plavih midi suknji i haljina.

MUŠKARCI

Za muškarce Sisley nudi brz, konkretan, urbani šarm u kolekciji proljeće/ljeto 23. Široki krojevi su pravilo, mekih, udobnih linija, svojevrsni povratak vrećastom stilu devedesetih, ali s dinamičnim stavom. Crna i kreda bijela, zajedno s Klein plavom, boje su ležerno elegantnih odijela, a što se tiče odjeće za slobodno vrijeme, kolekcija uključuje destrukturirane komade poput jakni, kratkih kargo hlača i širokih, laganih hlača u pješčanim i kolonijalnim nijansama. Minimalistički i jednostavan, to je autentična moda koju možete nositi svaki dan, a uključuje klasične košulje i majice (poput polo majica) s prugama ili cvjetnim printom. Kadulja i maslinastozelena, bež i terakota, pješčana i bijela savršene su boje za neovisan, opušteni stil s obiljem “tech-wear” predmeta – kao što su vjetrootporne i vodootporne jakne izrađene od tehničkih tkanina – koje kombiniraju odjeću za slobodno vrijeme s sportski stavom.

Latest Posts

Raport

spot_img