Nedavno objavljeno

Belma Tvico brend u turskom multibrand concept store Brandroom

Belma Tvico brend nastavlja graditi svoje uspješno prisustvo na turskom tržištu. Prvobitno smo kreacije jednog od najuspješnijih bh. modnih brendova mogli vidjeti u mnogobrojnim turskim modnim editorijalima, video spotovima, kao i poznatim turskim igranim serijama.

Potom je uslijedila saradnja sa Lujo Concept Store, koncept trgovine otvorene u sklopu luksuznog hotela Lujo u mondenom turskom ljetovalištu Bodrum. U samo nekoliko godina, Belma Tvico je postao prepoznatljiv brend na izuzetno konkurentnom tržištu Turske. Iza ovog značajnog uspjeha stoji čitav tim ljudi, predvođen bh. modnom dizajnericom Belmom Tvico-Stambol.

Kreativna direktorica istoimenog brenda otkriva da postepeno gradi svoj modni put u Istanbulu, turskoj metropoli koja se u posljednjih nekoliko godina nameće kao konkurent već etabliranim svjetskim modnim metropolama.

Iz saradnje u saradnju, otvaraju se nove prilike i mogućnosti, pa je tako nova kolekcija brenda Belma Tvico predstavljena i kroz showroom u Istanbulu i partnerstvo sa turskim modnim stilistima za igrane filmove i serije. Ove aktivnosti su ostvarene uz organizaciju Udruženja Tradicija i Kultura .

Turski modni stilisti kontinuirano odijevaju neke od najvećih turskih glumačkih zvijezda u kreacije bh. modnog brenda. Tako je jedan od statement komada Belme Tvico, pastelno rozi vuneni kaput, viđen na glumici Şevval Sam i Burcu Özberk. Odijelo je nosila glumica Şebnem Dönmez, a haljinu sa prepoznatljivim uzorkom Bosančice glumica Yeşim Ceren Bozoğlu.

Ova vrsta saradnje pokazala se izuzetno uspješnom, te je izrodila interesovanje multibrend concept store Brandroom koji zastupa mnoge svjetske brendove na turskom tržištu. Kreacije brenda Belma Tvico su dostupne u prodaji na Brandroom lokacijama u Istanbulu.

Latest Posts

Raport

spot_img