Nedavno objavljeno

Emela Burdžović postaje lice Klix.ba

Transferi TV lica nisu rijetka pojava u svijetu kao ni kod nas. Nakon što smo prije dva dana objavili vijest da TV prezenterka i producentica Emela Burdžović odlazi sa TV N1, portal Klix obznanio je danas da se ovo TV lice pridružuje njihovom timu. “Klix.ba s ponosom predstavlja novo ime u svom timu, dugogodišnju novinarku, voditeljicu i producenticu Emelu Burdžović”, stoji u objavi.

U procesu kontinuiranog širenja Klix.ba za svoju publiku sprema nove sadržaje, nove formate i inovativniji pristup. U tom pogledu veliko pojačanje ekipi Klix.ba bit će Emela Burdžović sa bogatim novinarskim iskustvom na televiziji.

“Bilo mi je neobično kad su neki ljudi, nakon što sam se odjavila u svojoj dragoj bivšoj kući N1, pomislili da ću se baviti politikom. Hoću, ali i dalje sa ove strane. Ja sam inficirana ovim poslom i on je za mene iskaz patriotizma te simbolizira ljubav prema mojoj zemlji. Radujem se što ću svoj put nastaviti na Klix.ba, snažnom domaćem medijskom brendu, s kojim se osjećam kompatibilno, osjećam da ne kompromitujem vlastite svjetonazore i poimanje ove profesije. Oni uvijek rastu, prave razliku i vjerujem da ćemo sad rasti zajedno”, poručila je Emela koja je na Facebooku podijelila vijest o svom angažmanu na Klixu.

 Podsjećamo, sa N1 je prije nekoliko godina otišao Emelin kolega i prijatelj Zvonko Komšić koji je u intervjuu za Graciju pričao o svom novom televizijskom početku – isprva na OBN, ali se brzo našao na BHRT, gdje danas uređuje i vodi emisije u jutarnjem programu Jutro za sve.

ZVONKO KOMŠIĆ: Novi televizijski početak – Gracija

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img