spot_img

Nedavno objavljeno

Holivudski bračni par ponovo zajedno glumi u filmu nakon 20 godina

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick, koji su u braku 35 godina, posljednji put su se skupa pojavili na velikom platnu 2004.

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick, koji su u septembru proslavili 35. godišnjicu braka, glumit će u novom filmu pod nazivom Connescence. Bit će to njihov prvi zajednički film od 2004. godine, kada su igrali zajedno u dva ostvarenja: Cavedweller i The Woodsman.

Connescence je napisao i režirao Michael J. Weithorn, dugogodišnji scenarist, reditelj i producent koji je najpoznatiji po stvaranju sitkoma CBS-a Kevin James The King of Queens. Kevin Bacon (65) glumit će zaštitara Stana koji upoznaje Cynthiju, koju igra Kyra Sedgwick (58), nakon što spriječi pokušaj pljačke u njenoj kući.

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u filmu The Woodsman iz 2004.

Iako nisu zajedno glumili 20 godina, Kevin i Kyra radili su na različitim filmovima koje je svako od njih režirao. Sedgwick je igrala u Baconovom dugometražnom rediteljskom debiju s filmom Loverboy iz 2005., a Bacon je uzvratio uslugu kada je ona 2022. debitirala kao rediteljica s filmom Space Oddity.

“Veoma smo uzbuđeni što ćemo opet raditi u istom filmu po prvi put u 20 godina, pogotovo što je scenarij tako smiješan, dirljiv i originalan”, kazali su u zajedničkoj  izjavi.

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick upoznali su se na snimanju filma Lemon Sky 1987., a vjenčali u septembru 1988. Imaju sina Travisa (34) i kćerku Sosie (31).

Latest Posts

Raport

spot_img