spot_img

Nedavno objavljeno

Za Valentinovo, ova cvjećara u Dubaiju prodaje najskuplji buket na svijetu

Po cijeni od 82.000 dolara, uz buket dolazi i “besplatna“ Hermèsova Birkin torbica

Vrijeme je da se oprostite od jednostavne ruže prožete emocijama ili uobičajenim karanfilima, pogotovo ako ste stanovnik blistavog Dubaija. Sada je vrijeme za ulaganje u cvijeće kao nikada prije.

Cvjećara FloBerry u Dubaiju

Naime, cvjećara FloBerry Boutique, vrhunac luksuza kada je riječ o dizajnu cvjetnih aranžmana, predstavila je najskuplji buket na svijetu, svaki vješto uparen sa legendarnim Hermès torbama. Da pojasnimo, onima koji kupe jedan od njenih više nego posebnih buketa, ova cvjećara nudi “besplatne” Hermès torbe. Najpristupačniji aranžman košta 12.000 dolara i uključuje torbicu Kelly Dépêches 25 u crnoj boji, a potrošnja nevjerovatnih 40.000 dolara na izvrsno cvijeće omogućit će vam da svojoj dragoj poklonite kultni Birkin 25 Ostrich. Najskuplja opcija u kolekciji buketa je 82.000 dolara, a na njega će pažnju kupca vjerovatno privući torbica Kelly 28 Crocodile, a ne samo cvijeće.

“U FloBerryju, cilj nam je nadići uobičajeno i redefinirati luksuzno darivanje. Naša ekskluzivna kolekcija najskupljih cvjetnih aranžmana na svijetu, zajedno s kultnim Hermès torbama, dokaz je naše predanosti pružanju iskustava koja se ne mogu ni sa čim uporediti”, rekao je Jevgenij Vaigandt, suosnivač FloBerry Boutiquea.

Da napomenemo i to da cijene ne uključuju PDV, a sve torbe dolaze u originalnom pakovanju.

Latest Posts

Raport

spot_img