spot_img

Nedavno objavljeno

De Niro očinstvo opisuje kao iskustvo koje mijenja život

Legendarni glumac dobio je prošlog aprila kćerku Giju s partnericom Tiffany Chen u 79. godini

Uprkos tome što ima sedmero djece, očinstvo je za Roberta De Nira iskustvo koje uvijek mijenja život. Govoreći o svojoj devetomjesečnoj kćerkici Giji, legendarni glumac podijelio je svoja osjećanja u intervjuu za američki AARP The Magazine.

De Niro, koji je nedavno za ulogu u filmu Killers of the Flower Moon nominiran za Oscara za najboljeg sporednog glumca, kazao je: “Osjećaj je sjajan. “Sve ono čime sam zaokupljen ili što me brine naprosto nestane kada je pogledam. To je čudesno.”

Sedamdesetdevetogodišnji glumac je dodao: “Kad postane starija – ko zna? Ali toliko je sladak način na koji te gleda, prihvata, razmišlja i promatra…”

Robert De Niro na naslovnici časopisa AARP The Magazine za februar/mart 2024. godine.

Robert De Niro i njegova partnerica Tiffany Chen poželjeli su kćerkici dobrodošlicu 6. aprila 2023. De Niro je to držao diskretno i objavio je rođenje svoje djevojčice poslije nešto više od mjesec dana. Tada je u ekskluzivnom razgovoru za ET Canada rekao da zapravo ima sedmero djece, lukavo dodavši da je “upravo dobio bebu”.

Dok je šetao crvenim tepihom na njujorškoj premijeri svog filma About My Father, De Niro je izrazio svoja osjećanja u vezi s dočekivanjem djeteta u dobi od 79 godina, rekavši: “U redu sam s tim. Dobro mi ide.” Također je rekao da roditeljstvo “nikad ne postaje lakše”.

De Niro je prvi put postao otac 1971. godine kada je usvojio kćerku svoje prve supruge Diahnne Abbott. Prije nego su se razveli, dobili su sina. Nakon toga, De Niro je imao blizance s bivšom djevojkom Toukie Smith, te kćerku i sina s bivšom suprugom Grace Hightower.

Latest Posts

Raport

spot_img